Νίκος Συρίγος: «Δεν θα γράψω τραγούδι για την Ελεωνόρα Ζουγανέλη»
Τηλεόραση

Νίκος Συρίγος: «Δεν θα γράψω τραγούδι για την Ελεωνόρα Ζουγανέλη»

Νίκος Συρίγος: «Δεν θα γράψω τραγούδι για την Ελεωνόρα Ζουγανέλη»

Τι είπε για την παραξήγηση ανάμεσα σε Δημήτρη Αλεξάνδρου και Σίσσυ Χρηστίδου

Για τα όσα συνέβησαν ανάμεσα στον Δημήτρη Αλεξάνδρου και τη Σίσσυ Χρηστίδου ρωτήθηκε ο Νίκος Συρίγος, ο οποίος μίλησε στο «Καλύτερα δε γίνεται» και μεταξύ άλλων, απάντησε για τη σχέση του με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη.

«Ό, τι θέλω να πω στον Δημήτρη, ό,τι έχω πει και ό,τι θα του πω, θα το κάνω κατ’ ιδίαν. Όταν είσαι με έναν άνθρωπο φίλος, όταν έχεις πιει ένα κρασί, όταν έχεις μοιραστεί ανησυχίες, όταν δημιουργείται ένα πρόβλημα, πρέπει να τον πάρεις τηλέφωνο και να το λύσεις εκεί. Δεν κατάλαβα γιατί ένα τέτοιο θέμα πρέπει να γίνει θέμα όλης της κοινωνίας και της τηλεόρασης.

Έχει γίνει παρεξήγηση, νομίζω χρονικά από εκεί που το τοποθέτησε ο Δημήτρης, νομίζω ότι έγινε παρεξήγηση και κατάλαβε λάθος. Κακώς το χρέωσε στη Σίσσυ. Στεναχωρήθηκα που στεναχωρήθηκε τόσο πολύ που ήθελε να είναι στην εκπομπή. Στεναχωρήθηκα που αυτό το τέλος της συνεργασίας του έχει δημιουργήσει τέτοια συναισθήματα, γιατί είναι καλό παιδί», δήλωσε αρχικά.

Για το τι συνέβη με τον Χρήστο Κούτρα και τις απειλές που κατήγγειλε από τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, απάντησε: «Μπορεί σε κάποια στιγμή έντασεις να πεις κάτι και να το μετανιώσεις. Ακόμα κι αυτό αν έχει συμβεί, ας τα βρουν, μεγάλοι άνθρωποι είναι. Ο καθένας μπορεί να κάνει ό,τι θέλει, αλλά ας ηρεμήσουμε λίγο».

Για την Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Δεν μου αρέσει να ασχολούνται με την προσωπική μου ζωή, δεν θα πω τίποτα, δεν θα ανακοινώσω τίποτα. Δεν μου αρέσει, αλλά το διαχειρίζομαι. Δεν είδα ότι μας τραβούσαν με το κινητό, δεν είναι ωραίο. Δεν θα γράψω τραγούδι για την Ελεωνόρα Ζουγανέλη».

 Διαβάστε ακόμα

Χρήστος Κούτρας: Έβαλε τέλος στην παρεξήγηση με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου – «Ζήτησε ειλικρινή συγγνώμη»