Νίκος Συρίγος: «Εγώ την αμαρτία μου θα την πω. Της έκλεισα τραπέζι στο…»
Τηλεόραση

Νίκος Συρίγος: «Εγώ την αμαρτία μου θα την πω. Της έκλεισα τραπέζι στο…»

Νίκος Συρίγος: «Εγώ την αμαρτία μου θα την πω. Της έκλεισα τραπέζι στο…»

Όσα είπε για την τραπ μουσική και την κόρη του

Στο νέο επεισόδιο της στήλης, Γνώμη, στο κανάλι του Fipster βρέθηκαν καλεσμένοι ο Νίκος Συρίγος, η Κατερίνα Παπουτσάκη και ο Μίνως Θεοχάρης.

Η πρώτη ερώτηση που διάβασαν αφορούσε την τραπ μουσική ιδίως στα παιδιά που βρίσκονται στην εφηβεία.

Τόσο ο Νίκος Συρίγος όσο και η Κατερίνα Παπουτσάκη τοποθετήθηκαν ως γονείς μέσα από τη δική τους εμπειρία με τα παιδιά τους.

Κατερίνα Παπουτσάκη: «Γενικά η απαγόρευση δεν είναι κάτι που βοηθάει γιατί φέρνει αντίδραση, ειδικά σε ένα 15χρονο παιδί. Νομίζω συζήτηση είναι το κλειδί και το τι δουλειά έχει συμβεί από πριν. Τώρα αν οι φίλοι του ακούνε αυτό και θέλει να ανήκει σε μια παρέα…».

Νίκος Συρίγος: «Εγώ θα την πω την αμαρτία μου. Της έκλεισα τραπέζι στο Lohan να πάει να δει τον Tranno αλλά δεν πρόλαβε να τον δει. Πήγα και την πήρα στις τρεις και ο Trannos δεν είχε βγει ακόμα, είχε δουλειές».

Κατερίνα Παπουτσάκη: «Ο Μάξιμος είχε πολλή πλάκα. Όταν γύρισε από την κατασκήνωση πριν από 4 χρόνια, του έβαζα ραπ και χιπ χοπ. Σε κάποια φάση κατάλαβε από μόνος του και αποφάσισε ότι δεν είναι κάτι που θέλει να ακούει. Και όταν βρισκόμασταν στο Αγκίστρι που παιδιά άκουγαν τραπ, ερχόταν κλαμένος και μου έλεγε “δεν μπορώ να τα ακούω αυτά”.

Νίκος Συρίγος: «Αυτό είναι μια νίκη! Η Έλενα δεν είχε πάει ποτέ θέατρο. Πιάσαμε μια κουβέντα, της έδωσα το ερέθισμα και πήγε με μια φίλη της στον Πάνο Βλάχο. Με την τραπ επειδή κάνουμε πολλές βόλτες με το αυτοκίνητο, μου βάζει να ακούω τραπ. Αλλά της βάζω και εγώ κάποια τραγούδια δικά μου, το κάνουμε challenge».

Διαβάστε επίσης

Νίκος Συρίγος: «Είναι πολύ σπουδαία για να τραγουδήσει δικούς μου στίχους η Ελεωνόρα»