Νόνη Δούνια: «Επειδή επέστρεψα σε πάνελ, κάποιοι το θεώρησαν υποβιβασμό»
Τηλεόραση

Νόνη Δούνια: «Επειδή επέστρεψα σε πάνελ, κάποιοι το θεώρησαν υποβιβασμό»

Νόνη Δούνια: «Επειδή επέστρεψα σε πάνελ, κάποιοι το θεώρησαν υποβιβασμό»

Όσα είπε για την επιστροφή της στην τηλεόραση και τη συνεργασία της με τον Κώστα Τσουρό

Στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη βρέθηκε η Νόνη Δούνια και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην συνεργασία της με τον Κώστα Τσουρό στην εκπομπή, Ακόμη δεν είδες τίποτα!

«Από τη στιγμή που δεν επανεκλέχτηκα, έπρεπε κάπως να ξαναμπώ στη δουλειά και θέλω να εργάζομαι και βιοπορίζομαι. Οπότε είπα πρέπει να γυρίσω στη δουλειά που ξέρω να κάνω, ποια είναι αυτή, η τηλεόραση. Άνοιξα το τηλεφωνάκι μου και πήρα 10 τηλέφωνα. Χτύπησε το τηλέφωνό μου μετά από 2 μέρες, έκανα ένα πολύ ωραίο ραντεβού με τον Κώστα και τα βρήκαμε από το πρώτο μας ραντεβού.

Είμαι σε μία φάση της ζωής μου που θεωρώ ότι το πώς τα βλέπω εγώ τα πράγματα έχει τεράστια σημασία. Δεν θέλω κάτι να αποδείξω στον εαυτό μου, θέλω απλά να εργάζομαι σε ένα ωραίο περιβάλλον. Θέλω να είμαι χαρούμενη όταν πηγαίνω στη δουλειά μου, θέλω να γυρίζω πίσω χαρούμενη. Η δουλειά μου έτσι κι αλλιώς δεν είναι η ζωή μου. Δεν μπορώ να λέω… πω πω τώρα έχω την εκπομπή. Προτιμώ να πάω σερβιτόρα στις Σπέτσες, να σερβίρω τον κόσμο, να μιλάω και να γελάω. Είμαι σε μια φάση της ζωής μου που δεν θέλω να κάνω κάτι, το οποίο δεν με ευχαριστεί. Είμαι εκεί.

Ερωτήθηκα επειδή έφυγα από την τηλεόραση ως παρουσιάστρια και γύρισα σε ένα πάνελ, θεώρησαν κάποιοι ότι αυτό είναι υποβιβασμός. Εμένα δεν με αφορά καθόλου αυτό. Εμένα με ενδιαφέρει να κάνω καλά τη δουλειά μου, να την κάνω με αξιοπρέπεια, να περνάω καλά».

Διαβάστε επίσης

Αθηνά Ροδίτου – Δημήτρης Καπουράνης: «Αν μάθουν Μάκης και Λίνα ότι είναι αδέλφια, τότε….»