Νότης Σφακιανάκης: Κάνει comeback στα νυχτερινά κέντρα;
Τηλεόραση

Νότης Σφακιανάκης: Κάνει comeback στα νυχτερινά κέντρα;

Νότης Σφακιανάκης: Κάνει comeback στα νυχτερινά κέντρα;

Το ρεπορτάζ που πρόβαλλε το Live News

Η τελευταία δημόσια εμφάνιση του Νότη Σφακιανάκη ήταν πριν από σχεδόν τρία ολόκληρα χρόνια, στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων έντονα εκνευρισμένος από τη σύλληψή του λίγες ώρες νωρίτερα στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης για κατοχή μικροποσότητας κοκαϊνης και ένα όπλο 9 χιλιοστών δίχως την απαραίτητη άδεια.

Ο τραγουδιστής υποστήριξε ότι τα ναρκωτικά δεν ήταν δικά του και ότι το θέμα με την άδεια οπλοφορίας του ήταν τυπικό. Όταν τότε απομακρυνόταν από τις τηλεοπτικές κάμερες κανείς δεν φανταζόταν αυτά που είχε στο μυαλό του.

Ο άλλοτε βασιλιάς της νυχτερινής Αθήνας αποστασιοποιείται, αποφεύγει κάμερες και δημοσιογράφους για χρόνια και μέχρι σήμερα απέχει από τις πίστες, με την αντίστροφη μέτρηση της πολυαναμενόμενης για πολλούς επιστροφής του να φαίνεται πλέον πως όχι μόνο έχει ξεκινήσει αλλά πλησιάζει προς το τέλος της.

Καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν πως ο Νότης Σφακιανάκης ετοιμάζει το μεγάλο come back μέσα στους επόμενους μήνες.

Πολλές φορές μόνο και μόνο με την παρουσία του πάνω στη σκηνή προκαλούσε συζητήσεις. Με τσίχλα, γυαλιά ηλίου κάποιες φορές, αλλά πάντα με εκκεντρικές στυλιστικές επιλογές, έδινε τον ρυθμό με τα χέρια στην ορχήστρα και στο κοινό και έπαιζε με γαρύφαλλα στα χέρια.

Ο ίδιος τηρεί σιγή ιχθύος. Στενοί συνεργάτες κρατούν τα στόματά τους κλειστά, με θαυμαστές του να αδημονούν και συναδέλφους του να σχολιάζουν.

Τα σενάρια της επιστροφής του 64χρονου καλλιτέχνη δίνουν και παίρνουν. Θα είναι ο Νότης Σφακιανάκης που είχαν συνηθίσει οι πιστοί θαμώνες σε κέντρα που εμφανιζόταν ή πλέον διαφορετικός χωρίς καμία πολιτική αναφορά;

Θα συνεχίσει να εκφράζει τις πολιτικές του πεποιθήσεις ή θα αρκεστεί στα τραγούδια του, ορισμένα από τα οποία έχουν αφήσει εποχή;

**Με πληροφορίες από το MEGA

Διαβάστε επίσης

Μαρία Αραμπατζή: «Ήταν μια συνεργασία που δεν προχώρησε, στην τηλεόραση δεν…»