Ντέιβιντ Κράουτς για τους γονείς του πιλότου: «Είναι άψογοι ψεύτες»
Τηλεόραση

Ντέιβιντ Κράουτς για τους γονείς του πιλότου: «Είναι άψογοι ψεύτες»

Ντέιβιντ Κράουτς για τους γονείς του πιλότου: «Είναι άψογοι ψεύτες»

H απάντηση του πατέρα της Καρολάιν για την κίνηση του Αναγνωστόπουλου

Ο Ντέιβιντ Κράουτς, πατέρας της άτυχης Καρολάιν, μίλησε στις «Αλήθειες με τη Ζήνα» για την παραίτηση του πιλότου από την έφεση και το περιβόητο γράμμα του προς εκείνον.

Μάλιστα καταφέρθηκε και εναντίον των γονέων του πιλότου αποκαλώντας τους «άψογους ψεύτες».

«Ο πατέρας του ήρθε περπατώντας στο σπίτι μου για να μου παραδώσει με τα χέρια του την επιστολή. Ήταν πολύ δύσκολο για μένα και τη Σούζαν να κάνουμε με αυτούς τους ανθρώπους που είχαν το δικαίωμα να έχουν πρόσβαση στη Λυδία πριν μετοικήσει στις Φιλιππίνες.  Μπορείτε να φανταστείτε πώς είναι να δίνεις επικοινωνία χωρίς επίβλεψη με ένα μικρό παιδί που επηρεάζεται εύκολα σε δύο ανθρώπους που είναι άψογοι ψεύτες, με τι ανοησίες γέμισαν το κεφάλι του.

Σε αυτά τα γράμματα εξηγούσε τον λόγο που σκότωσε την κόρη μου. Περιέχει και ψήγματα αλήθειας» αναφέρει ο Ντέιβιντ Κράουτς, τα οποία είναι – σύμφωνα με τη δήλωσή του- ότι ο Αναγνωστόπουλος είχε μπλέξει με συμμορία, κόμπαζε στην Καρολάιν για αυτό και εκείνη τρομοκρατήθηκε.

«Δεν θα κατέθετα στη δίκη γιατί δεν υπάρχει τίποτα που να μπορώ να πω. Έχω μια ανυπόγραφη επιστολή και δεν μπορώ να αποδείξω τίποτα. Εύχομαι να ίσχυε στην Ελλάδα η θανατική ποινή για να τραβήξω τον μοχλό. Τώρα που γύρισε στη φυλακή και με την προσμονή ότι θα περάσει τουλάχιστον άλλα 26 χρόνια πίσω από τα κάγκελα, νιώθω μια ανακούφιση. Δεν είμαι σκληρός άνθρωπος. Μου βγάζει τον χειρότερό μου εαυτό».