Ντέμη Γεωργίου για Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο: «Ο άνθρωπος είναι μπρουτάλ, νεάντερνταλ…»
Τηλεόραση

Ντέμη Γεωργίου για Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο: «Ο άνθρωπος είναι μπρουτάλ, νεάντερνταλ…»

Ντέμη Γεωργίου για Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο: «Ο άνθρωπος είναι μπρουτάλ, νεάντερνταλ…»

Όσα είπε για την κοινωνική κουζίνα, Άλλος Άνθρωπος

Στην εκπομπή, Γειά σου, παραχώρησε συνέντευξη η Ντέμη Γεωργίου και αναφέρθηκε στην κοινωνική κουζίνα, Άλλος Άνθρωπος αλλά και το ένστικτό της ότι κάτι συμβαίνει.

Η πρώην παίκτρια του MasterChef αποκάλυψε ότι της είχε γίνει πρόταση να δουλέψει σε ένα εστιατόριο όπου από πίσω βρισκόταν ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος και η κοινωνική κουζίνα.

«Κάτι μέσα μου…Δεν έτυχε ποτέ να πάω! Εγώ πηγαίνω με την διαίσθησή μου, ήταν εκτός των ορίων μου. Το ένιωσα ότι κάτι συμβαίνει. Ποτέ δεν είχε ακουστεί τίποτα, ήταν πολύ μπραφ.

Κάποια πράγματα φαίνονται στα μάτια των ανθρώπων. Είναι κάποιοι άνθρωποι που το φιζίκ τους παραπέμπει σε κάτι άλλο. Είναι ο τζόγος, ο αλκοολισμός, δεν το λέω κακά.

Ο τύπος είναι μπρουτάλ, νεάντερνταλ. Δεν μου “βρωμάει” στην πραγματικότητα αλλά δεν ήθελα να ήμουν κομμάτι του.

Σε αυτή τη χώρα κάποιος θέλει να αρπάξει κάτι, δεν μου κάνει εντύπωση. Κάποια στιγμή με προσέγγισαν να κάνω μια συνέντευξη για σεφ σε ένα μαγαζί στην Αθήνα που από πίσω λέγανε ότι είναι εκείνος.

Δεν τον έχω συναντήσει από κοντά αλλά μου είπε ότι πίσω από αυτό βρίσκεται ο Άλλος Άνθρωπος.

Είμαι λίγο απαιτητική και θέλω να μιλάω με τους ανθρώπους που έχουν το εστιατόριο. Μόνο μου ανέφερε ότι κάνουν κοινωνικό έργο, ταΐζουν άστεγους και μου ανέφερε το όνομα.

Μου κίνησε την περιέργεια και ρώτησα έναν φίλο μου και μου είπε ότι είχαν προσεγγίσει και εκείνον. Μου φάνηκε λίγο ότι… πάτε στους σελέμπριτιζ.

Γιατί πας σε κάποιον διάσημο; Το εστιατόριο άνοιξε στην Αθήνα, πάνε οι πελάτες και πληρώνουν».

Διαβάστε επίσης

Ντέμη Γεωργίου: Η πρώην παίκτρια του MasterChef είναι ξανά ερωτευμένη και μας δείχνει τη σύντροφό της