Ντέπυ Γκολεμά: Αιχμηρή η κριτική της στην τηλεόραση – «Έλα Παναγία μου, φαντάσου τι θα γίνει τις Απόκριες!»
Τηλεόραση

Ντέπυ Γκολεμά: Αιχμηρή η κριτική της στην τηλεόραση – «Έλα Παναγία μου, φαντάσου τι θα γίνει τις Απόκριες!»

Ντέπυ Γκολεμά: Αιχμηρή η κριτική της στην τηλεόραση – «Έλα Παναγία μου, φαντάσου τι θα γίνει τις Απόκριες!»

Η τηλεκριτικός μίλησε για όλους και για όλα όσα συμβαίνουν στην ελληνική τηλεόρασης

Η Ντέπυ Γκολεμά σχολίασε στο Πρωινό ΣουΣου το τηλεοπτικό τοπίο. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη Φαίη Σκορδά, στην Ελένη Μενεγάκη, στον Νίκο Χατζηνικολάου, αλλά και στη Ρούλα Κορομηλά.

«Την τηλεόραση δεν την αφορίζουμε γιατί από αυτή ζήσαμε και ζούμε», ξεκαθάρισε αρχικά η γνωστή τηλεκριτικός και συνέχισε: «Τώρα ζούμε σε μια συνθήκη του παραλόγου, έχει πεθάνει η τηλεοπτική επιθεώρηση. Είναι ένα μεγάλο γήπεδο όπου μπορείς να δεις τα πάντα. Δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα έβλεπα τόση ανθρωποφαγία μεταξύ των ανθρώπων της τηλεόρασης. Δημιουργείς ένα ρεπορτάζ και τσακώνεσαι πάνω στο ρεπορτάζ που έχεις δημιουργήσει και το κριτικάρεις κιόλας. Ο κόσμος έχει τόσα βάσανα και βλέπεις και τα νούμερα που δεν είναι αυτά που έκαναν παλιά. Αυτό κάτι σημαίνει. Σημαίνει ότι αλλάξαμε τον τρόπο που βλέπουμε τηλεόραση».

Για την αλλαγή ώρας στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά: «Δεν βγήκε κάτι από αυτό».

Για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου: «Αν ξεκινάς από τον Οκτώβρη να κουβεντιάζεις το τέλος ενός συμβολαίου που θα γίνει τον Ιούλιο, καταλαβαίνεις τι μπαρούφα έχουμε να ακούσουμε. Πολλές φορές οι ίδιοι οι παρουσιαστές έβγαζαν πληροφορίες προς τα έξω για να πετύχουν ένα καλύτερο συμβόλαιο. Είναι σαν μεσιτικό γραφείο».

Για την Ελένη Μενεγάκη: «Κανείς δεν ξέρει τι ακριβώς θα γίνει με τη λήξη του συμβολαίου της».

Για τα «κακά παιδιά» για τα οποία μίλησε η Ελεονώρα Μελέτη, απάντησε: «Αν τα “κακά παιδιά” ειπωθούν με το όνομά τους, θα είναι για κακό. Θα αρχίσει ένας πόλεμος άνευ προηγουμένου. Θα τροφοδοτήσει την περιέργεια, θα γίνει ένα μπάχαλο τρελό. Έχω φτάσει σε μια ηλικία που δεν με ενδιαφέρουν πια οι κακοί της τηλεόρασης. Τους ξέρουμε, τους νιώσαμε στο πετσί μας, αλλά πια δεν με ενδιαφέρει. Η Ελεονώρα ίσως το έχει απωθημένο, αν θέλει να σπύρει θύελλες, ας το κάνει».

Για τη μυθοπλασία: «Μια κωμωδία πήγε να παιχτεί και σηκώθηκε όλοι η εκκλησία στο πόδι. Και πάλι δεν γέλασα που είδα τους Φόνους στο καμπαναριό. Τα σενάρια συνωμοσίας που ακούστηκαν, ότι έγινε από άλλα κανάλια γιατί τους χτύπησε στην τηλεθέαση δεν τα πιστεύω. Εκεί που θα ασχολιόντουσαν 5 με τους Φόνους, θα ασχοληθούν 25».

Για τα σίριαλ που βλέπει: «Βλέπω τη Μάγισσα, τον Γιατρό, το Προξενιό της Ιουλίας, θα δω λίγο το Ναυάγιο, αλλά περιμένω με πολύ ανυπομονησία το Milky Way.Νομίζω ότι έχει πλησιάσει το τέλος των reality στην Ελλάδα και αυτό πρέπει να το χειροκροτήσουμε και να το γιορτάσουμε. Αυτό βλέπω, από τα νούμερα. Το I’m a celebrity είναι ένας αίσχος, απορώ και πώς… Αμ, το άλλο στο My Style Rocks, που πάνε οι παρουσιαστές και οι παρουσιάστριες να καθίσουν στις θέσεις των κριτών… Έλα Παναγία μου, φαντάσου τι θα γίνει τις απόκριες!».

«Βλέπουμε ότι ξαφνικά δημιουργούνται ρεπορτάζ, τα οποία κάνουν οι ίδιοι και μετά τα κριτικάν. Μήπως ήρθε ο καιρός να αποσυρθώ; Δεν μου λείπει κανείς από την τηλεόραση. Θα μου άρεσε οι δημοσιογράφοι να κάνουν πιο πολλές εκπομπές έρευνας, talk show, αλλά να είναι αυτά τα παλιά τα ωραία… », τόνισε.

Για τους ηθοποιούς που γίνονται παρουσιαστές: «Δεν έχω καταλήξει αν πρέπει να το κρίνω αρνητικά. Θα μου πεις όλοι μπορούν να τα κάνουν όλα; Στην ελληνική τηλεόραση έχει αποδειχτεί ότι όλοι θέλουν να τα κάνουν όλα. Το αν μπορούν, είναι μια άλλη κουβέντα. Η Ρούλα Κορομηλά, η Ελένη Μενεγάκη, έχουν άστρο. Ο Νίκος Χατζηνικολάου, ο Αλέξης Παπαχελάς είναι σταθερές αξίες. Αυτή που θα γράψει ιστορία είναι η Ράνια Τζίμα».

Διαβάστε ακόμα

Ντέπυ Γκολεμά: «Κάνουμε celebrity ανθρώπους που ούτε θα το περίμεναν»