Ντόρα Δούμα: «Αγνοώ όσα λένε για μένα, η Μάρθα με ήξερε καλά»
Τηλεόραση

Ντόρα Δούμα: «Αγνοώ όσα λένε για μένα, η Μάρθα με ήξερε καλά»

Ντόρα Δούμα: «Αγνοώ όσα λένε για μένα, η Μάρθα με ήξερε καλά»

Η στενή φίλη της Μάρθας Καραγιάννη, Ντόρα Δούμα, μίλησε στη Super Κατερίνα με αφορμή το μνημόσυνο για τον ένα χρόνο από τον θάνατο της ηθοποιού

Ένας χρόνος πέρασε από την απώλεια της Μάρθας Καραγιάννη και στο Α’ Νεκροταφείο τελέστηκε το μνημόσυνό της. Με την ευκαιρία αυτή, η Ντόρα Δούμα, η στενή φίλη της ηθοποιού μίλησε στην κάμερα της Super Κατερίνας.

«Η Μάρθα θρήσκα ήταν. Γιατί να μην το κάνω το μνημόσυνο θρησκευτικά; Ο καθένας επιλέγει τον τρόπο που θέλει να φύγει. Κανένας δεν έχει δικαίωμα να το κρίνει. Γιατί είναι αντιχριστιανικό το κάψιμο; Όταν πεθαίνουμε και μας θάβουν και μας ξεθάβουν στα τρία χρόνια που δεν έχουμε λιώσει, πού μας πάνε; Μας αλέθουνε. Το ίδιο είναι το αποτεφρωτήριο» τόνισε για την καύση της ηθοποιού.

«Δε βαριέσαι, δεν πειράζει, τα αγνοώ όλα. Εμένα με ενδιαφέρει ότι η Μάρθα ήξερε ποια ήμουνα, αν την αγαπούσα, όπως κι εγώ ήξερα για τη Μάρθα.

Υπήρξαν άνθρωποι που δεν με ξέρουνε και είχαν έρθει στο σπίτι μου και ανοίξαν το στόμα τους και λέγανε. Αδιαφορώ για αυτούς. Οι φίλοι μου ξέρουνε γι’ αυτό ήταν δίπλα μου. Υπήρξαν άνθρωποι που όταν αρρώστησε η Μάρθα και δεν έβγαινε έφυγαν από τότε.

Αυτός ο χρόνος ήταν μαρτυρικός. Όταν ζεις σε ένα σπίτι σε έναν άνθρωπο είναι δίπλα σου. Καμία απώλεια δεν ξεπερνιέται απλώς γλυκαίνει ο πόνος σιγά σιγά» είπε χαρακτηριστικά.