Ο γιατρός spoiler – Βασιλική Τρουφάκου: «Η Σοφία δεν θα πει για τη σχέση τους στον Ανδρέα»
Τηλεόραση

Ο γιατρός spoiler – Βασιλική Τρουφάκου: «Η Σοφία δεν θα πει για τη σχέση τους στον Ανδρέα»

Ο γιατρός spoiler – Βασιλική Τρουφάκου: «Η Σοφία δεν θα πει για τη σχέση τους στον Ανδρέα»

Η τηλεοπτική Σοφία αποκαλύπτει τι θα συμβεί με τον Ανδρέα αλλά...και τον Μιχάλη

Καλεσμένη στον καναπέ της εκπομπής, Καλύτερα δε γίνεται, βρέθηκε η Βασιλική Τρουφάκου και μιλά μεταξύ άλλων για τον ρόλο της στη σειρά, Ο γιατρός.

«Δεν έχεις πολλές δυνατότητες για επιλογές στην Ελλάδα. Οι επιλογές που κάνουμε γίνονται με αίμα. Υπάρχει ένα κόστος οικονομικό, ψυχολογικό.

Υπάρχουν αμφιβολίες γιατί το κάνεις όλο αυτό μόνος σου. Ο δρόμος μου έχει κάθε μέρα λακκούβες. Μου αρέσει να λέω ότι σίγουρα είναι επάγγελμα αντοχής.

Πιστεύω ότι πρέπει να έχεις τον πιο γρήγορο μεταβολισμό. Ό,τι μπαίνει να βγει γρήγορα, να λειτουργήσει μέσα σου, να πάρεις την εμπειρία και να προχωρήσεις. Να μην κάθονται πάνω σου τα πράγματα.

Δεν έχω κάνει μεγάλο βούλιασμα, να νιώσω μοναξιά, να μη χτυπήσει το τηλέφωνό μου. Κάθε φορά πρέπει να το θες πιο βαθιά να προχωρήσεις σε μια δουλειά.

Μου έχουν τύχει ατυχίες, να χαλάνε τελευταία στιγμή. Έχω μείνει off».

«Η Σοφία έχει κάτι άλλο πέραν του τραγικού ότι ο άντρας που περίμενε για καιρό, τον είχε επιλέξει, είχε αυτή τη συναισθηματική υποδομή. Τον περίμενε 10 χρόνια!

Έχει μείνει μόνη της στη δουλειά, γαλουχήθηκε από τον Ανδρέα στη δουλειά. Την έχει αφήσει μόνη της. Ξαφνικά είναι η χαρά της ζωής, μέσα στα πράγματα, αγαπάει τους ασθενείς.

Της έχει διαταραχθεί η πραγματικότητα. Πίστευε σε μία άλλη τάξη στο νοσοκομείο. Είναι ειδικευόμενη και πρέπει να φτιάξει τα πράγματα.

Να σε ξεχάσει ο άνθρωπός σου; Είναι τραγικό! Δεν θα του πει ακόμα ότι είχαν σχέση γιατί θα συμβούν και άλλα πράγματα στη ζωή της Σοφίας.

Η Σοφία μέσα σε όλο αυτό το τετράγωνο και ορθολογικό, ακούει το συναίσθημά της. Αυτό που θέλουν να κάνουν το ξέρει πολύ καλά. Δεν έχουν παρεμβολές. Η Σοφία τον θέλει αυτόν τον άντρα, τον αγαπάει».