Ο Good Job Nicky χτυπάει την «πόρτα» του Παπακαλιάτη: «Κάνω πρόταση να μπω στην 3η σεζόν του Μaestro»
Τηλεόραση

Ο Good Job Nicky χτυπάει την «πόρτα» του Παπακαλιάτη: «Κάνω πρόταση να μπω στην 3η σεζόν του Μaestro»

Ο Good Job Nicky χτυπάει την «πόρτα» του Παπακαλιάτη: «Κάνω πρόταση να μπω στην 3η σεζόν του Μaestro»

Τον ενδιαφέρει η υποκριτική

Μία συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης παραχώρησε ο Good Job Nicky στην εκπομπή «Ελένη».

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης μίλησε ια την μεγάλη αλλαγή στην εμφάνιση του, για το αγαπημένο του νησί την Πάρο και την σκέψη να μείνει μόνιμα αλλά και για την επιθυμία του να ασχοληθεί με την υποκριτική.

«Είμαι σε μια φάση που έχω αλλάξει και χαίρομαι. Έχω βρει πάλι τον Νικόλα με έναν τρόπο. Αποφάσισα να τα διαγράψω όλα και την επόμενη μέρα αποφάσισα να ξυρίσω και τα μαλλιά μου. Το “Good Job Nicky” το λέω συχνά στον εαυτό μου τον τελευταίο καιρό. Έχω σκεφτεί να αλλάξω και το όνομά μου. Θα σκεφτόμουν να μείνω μόνιμα στην Πάρο όπως η μαμά μου, αλλά όταν νιώσω ότι μου αξίζει» ανέφερε αρχικά.

Μιλώντας για τους γονείς του δήλωσε: «Όταν κοιτάω την μητέρα μου νιώθω ελευθερία. Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να συμβουλεύσω τον πάτερα μου ως νέος καλλιτέχνης εκείνος ξέρει. Ο πατέρας μου Γιάννης Πάριος είναι ερμηνευτής, δεν είναι τραγουδιστής. Συγκινούμαι συχνά όταν τον ακούω. Ο πατέρας μου παίζει Champions league και εγώ ακόμα παίζω Super League».

Σχετικά με την Eurovision σημείωσε ότι τα συζητούσε ξανά να συμμετάσχει. «Σε προσωπικό επίπεδο με φαντάζομαι νικητή. Το τραγούδι το έχουμε. Θέλω να κάνω καριέρα στο εξωτερικό. “Σιγανά και ταπεινά” είναι ένα μότο που μου έχει μάθει η μητέρα μου. Αν είχα μια πρόταση που να μου άρεσε για παρουσίαση θα το σκεφτόμουν», αποκάλυψε.

Ενώ εξέφρασε και τη επιθυμία του να ασχοληθεί και με την υποκριτική λέγοντας: «Θέλω πολύ να ασχοληθώ με την ηθοποιία. Νομίζω θα το είχα. Κάνω πρόταση να μπω στη 3η σεζόν του Μaestro».

Ως προς τα επαγγελματικά ανέφερε: «Έχω βγάλει το καινούργιο μου τραγούδι με τίτλο «Freak». Έχει μέσα το τζέρτζελο της Πάρου».

Διαβάστε επίσης

Good Job Nicky: «Η πιο χριστιανική στιγμή που έχει ο άνθρωπος είναι στο αεροπλάνο»