Ο Κωνσταντίνος Αργυρός στη Super Κατερίνα: «Έχω βρει τον εαυτό μου στη μουσική»
Τηλεόραση

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός στη Super Κατερίνα: «Έχω βρει τον εαυτό μου στη μουσική»

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός στη Super Κατερίνα: «Έχω βρει τον εαυτό μου στη μουσική»

Ο τραγουδιστής ξενύχτησε για να βγει ζωντανά στην εκπομπή - Είναι ο πρώτος Έλληνας που τραγούδησε στο Βarclays Center

Η εβδομάδα ξεκίνησε ιδανικά για τη Super Kατερίνα και την Κατερίνα Καινούργιου που μόλις βγήκε στον αέρα υποδέχτηκε σε σύνδεση από το Σικάγο τον Κωνσταντίνο Αργυρό.

Δεν έκρυψε βέβαια τη χαρά της καθώς όπως ανέφερε γνωρίζεται με τον τραγουδιστή από νεαρή ηλικία.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός κατέκτησε μια κορυφή καθώς είναι ο πρώτος Έλληνας καλλιτέχνης που τραγούδησε στο κατάμεστο Barclays Center στη Νέα Υόρκη πριν αναχωρήσει για Σικάγο όπου δίνει την επόμενη συναυλία.

Μάλιστα στην εκπομπή προβλήθηκαν πλάνα από τη συναυλία που ξεκίνησε με τον Εθνικό Ύμνο.

«Δεν έχω λόγια να ευχαριστήσω τους Έλληνες ομογενείς της Ν. Υόρκης. Αυτοί έγραψαν ιστορία γιατί είναι δυο φορές Έλληνες και εγώ έζησα την εμπειρία μαζί τους.

Όταν καταλάβαμε ότι είναι τόσο όμορφη η ελληνική μουσική μέσα σε αυτόν τον χώρο το διασκεδάσαμε και ξεσαλώσαμε όλοι μαζί ελληνικά. Δεν έχω λόγια να σας περιγράψω πόσο φανταστική ήταν η στιγμή που ακούσαμε μπουζούκι, ακόμα και νησιώτικα. Αξίζουν συγχαρητήρια στον κόσμο.

Η αδερφή μου είναι στο εξωτερικό και ξέρω πώς περνάει και πώς οι Έλληνες επικοινωνούν. Ήταν μια ωραία στιγμή που ενωθήκαμε. Ήταν τόσο συγκλονιστικό αυτό που ζήσαμε.

Στην Αμερική σε έναν χώρο όπως το Barclays Center του ΝΒΑ είναι πολύ δύσκολο να μείνεις παραπάνω γιατί την άλλη μέρα γίνεται προπόνηση και το προσωπικό πρέπει να ετοιμάσει τον χώρο» ανέφερε για το γεγονός ότι η συναυλία κράτησε 20 λεπτά παραπάνω και για κάθε λεπτό το κόστος για την παραγωγή ήταν 1000 δολάρια.

«Η ελληνική μουσική έχει ψυχή που μπορεί να ταξιδέψει πάρα πολύ μακριά και θα κάνω ό,τι μπορώ να τη μεταδώσω όσο πιο μακριά γίνεται.

Δεν νιώθω ότι είμαι σε κάποια κορυφή. Έχω βρει τον εαυτό μου στη μουσική. Όπως πάντα υπήρχαν και δύσκολες και εύκολες στιγμές» ανέφερε.

«Είναι άλλος ο καλλιτέχνης που είναι στην σκηνή. Εγώ νιώθω ότι είμαι ακόμα στο σχολείο.

Είμαι περήφανος γιατί ο κόσμος το κατάφερε. Έχουμε σκοπό να κάνουμε κι άλλα πράγματα. Να πω σε όλη την ομογένεια ότι δεν μπορούσαμε στην παρούσα φάση να πάμε σε όλες τις πόλεις αλλά θα πάμε στο Σικάγο, στο Τορόντο και στο Μόντρεαλ» ανέφερε καθώς ο τελευταίος του σταθμός θα είναι το Λος Άντζελες στις 2 Δεκεμβρίου και επιστρέφει στην Ελλάδα για να ξεκινήσει τις εμφανίσεις του αυτή τη φορά από τη Θεσσαλονίκη μετά από 7 χρόνια όπως είπε.