Ο Κώστας Αρζόγλου μιλάει για όλους και όλα στον Νάσο Γουμενίδη
Τηλεόραση

Ο Κώστας Αρζόγλου μιλάει για όλους και όλα στον Νάσο Γουμενίδη

Ο Κώστας Αρζόγλου μιλάει για όλους και όλα στον Νάσο Γουμενίδη

Ο κορυφαίος ηθοποιός έρχεται ζωντανά στο πλατό της εκπομπής Επί Τόπου το Σάββατο 18 Νοεμβρίου

Έναν από τους πιο επιτυχημένους και ταλαντούχους ηθοποιούς, υποδέχεται ο Νάσος Γουμενίδης ζωντανά στο πλατό της εκπομπής Επί Τόπου το Σάββατο 18 Νοεμβρίου.

Ο Κώστας Αρζόγλου, ένας άνθρωπος με έντονη προσωπικότητα δίνει τη δική του ματιά στα γεγονότα που απασχολούν την κοινή γνώμη και μιλάει για όλους και όλα.

Την Κυριακή 19 Νοεμβρίου, η εκπομπή ασχολείται με τη συγκλονιστική υπόθεση δολοφονίας της 23χρονης Φαίης, που βρήκε τραγικό θάνατο στην Κυψέλη. Ο Νάσος Γουμενίδης και η ομάδα του παρουσιάζουν νέα στοιχεία που θα ρίξουν φως στην υπόθεση, η οποία απασχολεί ολόκληρη την χώρα.

Ακόμα, η ζωή του Γιώργου Κοσκωτά γίνεται ταινία του Hollywood. Ποιος θα είναι ο διάσημος σκηνοθέτης της, με τις τεράστιες παγκόσμιες επιτυχίες στο ενεργητικό του;

Στη συνέχεια, η εκπομπή έχει όλο το ρεπορτάζ για την πώληση του πανάκριβου σπιτιού, το οποίο θυμίζει παλάτι και ανήκει σε πασίγνωστη οικογένεια του νησιού. Το αστρονομικό ποσό που έδωσε διάσημος βρετανός επιχειρηματίας για να το αποκτήσει.

Τέλος, ο Νάσος Γουμενίδης συναντά τον επιχειρηματία Σπύρο Πέππα, ιδιοκτήτη ενός από τα πιο γνωστά bar της χώρας, τον «Αλέκο», από το οποίο έχουν περάσει πολύ μεγάλες προσωπικότητες. Μας αφηγείται την ταραχώδη ζωή του, τις απειλές που δέχτηκε αλλά και ιστορίες από τους επώνυμους πελάτες του.

Διαβάστε επίσης

Πάνος Κοκκινόπουλος: Αυτές είναι οι δύο σειρές που ετοιμάζει, μία μυστηρίου, μία αστυνομική!