Ο παράδεισος των κυριών spoiler: «Η Βικτώρια θα αναζητήσει τον έρωτα σε έναν αστυνομικό»
Τηλεόραση

Ο παράδεισος των κυριών spoiler: «Η Βικτώρια θα αναζητήσει τον έρωτα σε έναν αστυνομικό»

Ο παράδεισος των κυριών spoiler: «Η Βικτώρια θα αναζητήσει τον έρωτα σε έναν αστυνομικό»

Όσα είπε η Θεοδώρα Τζήμου και η Νατάσα Εξηνταβελώνη στην εκπομπή, Καλύτερα δε γίνεται

Στη Ναταλία Αργυράκη και την εκπομπή, Καλύτερα δε γίνεται, παραχώρησαν συνέντευξη η Θεοδώρα Τζήμου και η Νατάσα Εξηνταβελώνη και έδωσαν και ένα μικρό spoiler για τη σειρά, Ο παράδεισος των κυριών.

Οι δύο ηθοποιοί συνεργάζονται και στο θέατρο στην παράσταση, Ο Γλάρος, και μιλούν για τα κοινά στοιχεία που έχουν με τους ήρωές τους αλλά και τα θέματα της επικαιρότητας που μας απασχολούν.

«Είμαι το κακό σε γυναίκα στη σειρά, Ο παράδεισος των κυριών. Νομίζω ότι όλες οι γυναίκες για κάποιο λόγο έχουμε μία μνήμη είτε προσωπική είτε κάποιου άλλου με τη βία. Έχω βρεθεί σε καταστάσεις που τις έχω υπομείνει γιατί δεν ήξερα πώς να τις διαχειριστώ. Έχω βρεθεί σε κατάσταση που προσπάθησα να τραβήξω κάποιον άλλον. Ερχόταν η Νατάσσα στην πρόβα και μας έλεγε τι συνέβαινε καθημερινά και από ένα σημείο και μετά είχε γίνει μέρος της καθημερινότητας. Κι αυτό είναι το πιο τραγικό από όλα! Αυτή η ευκολία του να εκφράζεσαι και να παίρνεις θέση σε σοβαρά πράγματα τόσο εύκολα, με τρομάζει. Έχει αξία και η σιωπή και ο χρόνος που χρειάζεται κάποιος απέναντι στο τι συμβαίνει. Όπως ισοπεδώνονται οι ειδήσεις, έτσι ισοπεδώνονται και οι απόψεις των ανθρώπων.

Ο ρόλος του στην παράσταση, Ο Γλάρος, με πετυχαίνει και εμένα σε μια φάση που μεγαλώνω, είμαι σε ένα μεταίχμιο. Αφήνω μια νεότητα και πρέπει να συναντήσω κάτι άλλο. Έχω και εγώ θέματα, κόμπλεξ σε σχέση με την ηλικία μου. Και χαίρομαι που συναντιέμαι με κάποιον που είναι εκεί που είμαι και εγώ. Στην παράσταση είμαι απόλυτα χειριστική. Βρίσκω κομμάτια μου γιατί έχουμε υπάρξει όλοι χειριστικοί. Αλλά αυτό είναι το τρομακτικό, ότι δεν θα μπορούσα να σκεφτώ ότι θα είμαι τόσο χειριστική. Θυματοποιώ πολύ τον εαυτό μου.

Είμαι μια απελπισμένα ρομαντική κοπέλα παρότι δεν μου φαίνεται. Αλλά χρειάζομαι χρόνο για τα πράγματα. Πιστεύω στο μαζί αλλά που κάνω τα πάντα για να μην είμαστε μαζί!», ανέφερε η Θεοδώρα Τζήμου.

Με τη Νατάσα Εξηνταβελώνη, να προσθέτει: «Είναι αστείο που υποδύεται τον ρόλο της Βικτώριας η Θεοδώρα που είναι η πιο γλυκούλα και δοτική. Την Αμαλία την έχω αγαπήσει, την νιώθω κοντά μου, δεν τη νιώθω ξένο πεδίο! Μελέτησα το κομμάτι της κακοποίησης. Οι γυναίκες για κάποιο λόγο έχει το κομμάτι της βίας και των βίαιων καταστάσεων κάτι γνώριμο στη ζωή μας.

Εγώ προτιμώ την παραδοχή του να πει κάποιος ότι δεν ξέρω, δεν έχω διαβάσει, δεν έχω ασχοληθεί. Όταν σε μια ερώτηση που σου θέτει κάποιος απαντάς πάντα, είναι σαν να θέτεις τον εαυτό σου σε θέση ισχύος. Ότι η γνώμη σου ντε και καλά έχει αξία, μπορεί να μην έχει ρε παιδί μου.

Ο χαρακτήρας που υποδύομαι στην παράσταση είναι σε πολύ επαφή με το σκοτάδι της και είμαι και εγώ πολύ σε αυτό. Με βοηθάει να γνωρίσω τον εαυτό μου με μεγαλύτερη οικειότητα!».

Ο παράδεισος των κυριών spoiler: «Θα υπάρχουν συνεχώς αποκαλύψεις»

«Η Βικτώρια ζητάει έρωτα και θα είναι αστυνομικός! Η Αμαλία παντρεύεται και μαθαίνονται πάρα πολλά. Στα επόμενα επεισόδια θα είναι συνεχώς αποκάλυψη στην αποκάλυψη».

Τι θα παρακολουθήσουμε στο νέο επεισόδιο της χρονιάς;

Δευτέρα 15 Ιανουαρίου, στις 20:00 Επεισόδιο 65

Τα Χριστούγεννα έχουν έρθει, αλλά δεν είναι για όλους γιορτινά και χαρούμενα. Η Μιράντα δεν παύει να εκπλήσσει τον Ντίνο με την συμπεριφορά της και η κατάσταση πλέον δείχνει να μην έχει επιστροφή. Ο Σίμος απολαμβάνει την επιτυχία των στόχων του σε όλους τους τομείς, ενώ η Αμαλία προσπαθεί να ισορροπήσει ανάμεσα στις τύψεις και στην χαρά της που έχει βρει την μητέρα της… Η Γεωργία μετά την συνάντησή της με τον Πάρη βρίσκεται αντιμέτωπη με ένα μεγάλο δίλημμα. Είναι αρκετή η αγάπη της για τον Πάρη να την κάνει να ξεπεράσει και αυτό το εμπόδιο; Απ’ την άλλη η Δωροθέα αισθάνεται δικαιωμένη από την έκβαση των πραγμάτων και δεν χάνει την ευκαιρία να το επισημάνει στον Μάρκο.

Διαβάστε επίσης

Ο παράδεισος των κυριών επιστρέφει: Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια (15-19/1);