Ο Βαγγέλης Δρίσκας μάς δείχνει βήμα-βήμα πώς να κάνουμε σωστά μία από τις πιο αγαπητές σαλάτες στον κόσμο, τη σαλάτα καίσαρα.
Η συνταγή πανεύκολη και εγγυάται το πιο γευστικό αποτέλεσμα!
Υλικά
Για το ντρέσινγκ
200 γρ μαγιονέζα
4 φιλέτα αντζουγιας
2 κουτ. γλ. πολτό σκόρδου
1/1 κουτ. γλ. ανθό αλατιού
2 κουτ. γλ. γουέστερ σος
2 κουτ. γλ. μουσταρδόμελο
1 κουτ. σ. χυμό λεμονιού
50 γρ. τριμμένη γραβιέρα
Δείτε την υπόλοιπη συνταγή στο παρακάτω βίντεο:
Διαβάστε επίσης
Μελομακάρονα: Λαχταριστή και εύκολη συνταγή από τον Δημήτρη Μακρυνιώτη