Ο Βαγγέλης Δρίσκας μάς δείχνει βήμα-βήμα πώς να κάνουμε σωστά μία από τις πιο αγαπητές σαλάτες στον κόσμο, τη σαλάτα καίσαρα.

Η συνταγή πανεύκολη και εγγυάται το πιο γευστικό αποτέλεσμα!

Υλικά

Για το ντρέσινγκ

200 γρ μαγιονέζα

4 φιλέτα αντζουγιας

2 κουτ. γλ. πολτό σκόρδου

1/1 κουτ. γλ. ανθό αλατιού

2 κουτ. γλ. γουέστερ σος

2 κουτ. γλ. μουσταρδόμελο

1 κουτ. σ. χυμό λεμονιού

50 γρ. τριμμένη γραβιέρα

Δείτε την υπόλοιπη συνταγή στο παρακάτω βίντεο:

Διαβάστε επίσης

Μελομακάρονα: Λαχταριστή και εύκολη συνταγή από τον Δημήτρη Μακρυνιώτη