Οι χριστουγεννιάτικες αναμνήσεις των celebrities: Τούνη, Λασκαράκη, Καραφώτης μοιράζονται ιστορίες
Τηλεόραση

Οι χριστουγεννιάτικες αναμνήσεις των celebrities: Τούνη, Λασκαράκη, Καραφώτης μοιράζονται ιστορίες

Οι χριστουγεννιάτικες αναμνήσεις των celebrities: Τούνη, Λασκαράκη, Καραφώτης μοιράζονται ιστορίες

Οι celebrities μοιράζονται τις πιο ξεχωριστές τους αναμνήσεις από τα Χριστούγεννα

Χριστουγεννιάτικες αναμνήσεις μοιράστηκαν γνωστά πρόσωπα της showbiz στην εκπομπή Mega Καλημέρα.

Μερικές από αυτές ήταν γεμάτες αγάπη, ξεχωριστές, μερικές με απώλειες…

Άννα Αδριανού

«Κάποτε παραμονή Χριστουγέννων είχε πεθάνει η μητέρα μου και ήμουν μόνη χωρίς δουλειά. Υπήρχε ένας θείος τότε που έμενε στα Σελήνια. Γιόρτασα μαζί του, ήταν πάρα πολύ ευτυχισμένος και ήταν τα καλύτερα Χριστούγεννα που έχω κάνει», είπε η Άννα Αδριανού.

Δανάη Παππά

Η Δανάη Παππά ωστόσο μίλησε για τα μελομακάρονα της γιαγιάς της, τα οποία κρύβουν μια ιστορία: «Μου αρέσουν τα μελομακάρονα, της γιαγιάς μου όμως. Μια χρόνια είχε φτιάξει 870 μελομακάρονα και το ξέρω γιατί το σημειώνει!».

Άκης Σακελλαρίου

Ο Άκης Σακελλαρίου με μια συγκινητική ιστορία απώλειας, εξηγεί πως ένιωσε: «Όταν είχα γυρίσει από Αμερική που σπούδαζα, ήμασταν στο Χριστουγεννιάτικο τραπέζι με την οικογένεια μου και μου ανακοίνωσαν την απώλεια του παππού μου, τους είπε να μου πουν ότι με αγάπησε πολύ. Εκεί εκτίμησα την ύπαρξη του ευγενικού συναισθήματος της οικογένειας».

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου

«Το πιο ωραίο δώρο που έχω λάβει τα Χριστούγεννα είναι το δαχτυλίδι- πρόταση γάμου που είχα δεχτεί από τον πρώην άνδρα μου»αποκάλυψε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Γιώργος Καράβας

Ο Γιώργος Καράβας μίλησε για τα κάλαντα όταν ήταν μικρός, τι είπε: «Φυσικά και έλεγα τα κάλαντα, ζούσαμε για να έρθουν τα Χριστούγεννα για να βγάλουμε κανένα χατζιλίκι».

Κώστας Μαρτάκης

«Τα αγαπημένα μου Χριστούγεννα ήταν τα πρώτα Χριστούγεννα με την ανιψιά μου. Ήρθε στο σπίτι και φωτογραφηθήκαμε μπροστά στο δέντρο…», ανέφερε ο Κώστας Μαρτάκης.

Βάσω Λασκαράκη

Η Βάσω Λασκαράκη μίλησε για τα αγαπημένα της Χριστούγεννα με την κόρη της, τι είπε: «Τα πρώτα Χριστούγεννα που ήμουν με την κόρη μου, ήταν τα αγαπημένα μου. Ήμασταν στο σπίτι μαζί γιατί είχε περάσει ένα θέμα υγείας ως βρέφος και όταν πήγαμε στολίσαμε και κάναμε πολύ ωραία Χριστούγεννα».

Κώστας Καραφώτης

Ο Κώστας Καραφώτης μίλησε για τα πιο πρωτότυπα Χριστούγεννα που έζησε, τι είπε:

«Πριν περίπου δέκα χρόνια έκανα περιοδεία στην Αυστραλία και εκεί έχουν τα Χριστούγεννα καλοκαίρι. Δεν μπορούσα να το συνειδητοποιήσω ότι στις γιορτές ήμασταν με μαγιό και κάναμε βουτιές στις πισίνες».

Ιωάννα Τούνη

Η Ιωάννα Τούνη μίλησε για τα Χριστούγεννα και που θα βρίσκεται φέτος με την οικογένεια της, τι αποκάλυψε:

«Πάντα περίμενα τα Χριστούγεννα σαν τρελή, τα κάλαντα δε τα περίμενα πώς και πώς, είναι μπίζνα δεν είναι αστείο! Φέτος θα είμαι στο Μαρόκο, εκτός αν μας ματιάσετε και πέσει το αεροπλάνο!».

Δείτε το βίντεο με όλες τις δηλώσεις των διασήμων: