Όλγα Σκιαδαρέση: «Ήμουν στο πάτωμα στο χαλί και έλεγα “αχ θέλω να τελειώσει”»
Τηλεόραση

Όλγα Σκιαδαρέση: «Ήμουν στο πάτωμα στο χαλί και έλεγα “αχ θέλω να τελειώσει”»

Όλγα Σκιαδαρέση: «Ήμουν στο πάτωμα στο χαλί και έλεγα “αχ θέλω να τελειώσει”»

Η Όλγα Σκιαδαρέση σχολιάζει φωτογραφίες από τον λογαριασμό της στο Instagram

Η Όλγα Σκιαδαρέση μίλησε στο Πρωίαν σε είδον και μας παρουσίασε ένα κομμάτι από την ζωή της μέσα από τις φωτογραφίες της στο Instagram.

Ξεκινώντας από τις πρώτες φωτογραφίες που έχει στον προσωπικό της λογαριασμό, είπε:

«Μια από τις πρώτες φωτογραφίες που ανέβασα στο Instagram είναι από όταν είχαμε πάει στη Ρώμη με τον μπαμπά μου και τη μαμά μου».

«Οι γονείς μου μας προστάτευσαν από πολλά πράγματα, αλλά είχαμε από μικρές ελευθερία. Δεν θα τους χαρακτήριζα αυστηρούς». 

Έπειτα μια φωτογραφία από παράσταση που έπαιζε μαζί με τον μπαμπά της και την δίδυμη αδελφή της, έδωσε την αφορμή να σχολιάσει την ηθοποιία όπως την βιώνει. Είπε:

«Το καλύτερο πράγμα σήμερα του να είσαι ηθοποιός είναι το γεγονός ότι μπορώ να κάνω αυτό που μου αρέσει και έχω την τύχη να πληρώνομαι από αυτό.

Το χειρότερο είναι ότι είναι μια πολύ δύσκολη δουλειά, ειδικά σήμερα. Υπάρχουν καλές και κακές συνεργασίες. Όταν είναι κακές συνεργασίες και είσαι δεσμευμένος για πολύ καιρό είναι δύσκολο αλλά δεν θα διάλεγα να κάνω κάτι άλλο».

Φωτό από το Instagram της Όλγας Σκιαδαρέση. @olga_skiadaresi

Η Όλγα Σκιαδαρέση στο σπίτι της στα Σπάτα. Πηγή: @olga_skiadaresi

Σχολιάζοντας πως βίωσε την περίοδο της καραντίνας είπε:

«Την πρώτη καραντίνα την βίωσα πάρα πολύ δύσκολα. Ήμουνα στο πάτωμα στο χαλί και έλεγα “αχ θέλω να τελειώσει”. Τη δεύτερη δούλευα. Το μόνο καλό από την καραντίνα ήταν ότι κάναμε λίγο περισσότερο παρέα σαν οικογένεια. Την περίοδο εκείνη ήταν όταν είχα αρχίσει να βγαίνω μετά την δουλειά με φίλους για πρώτη φορά στην ζωή μου και μου το κόψανε πάρα πολύ απότομα και μου ήρθε πολύ δύσκολα».

Δείτε όλες τις φωτογραφίες της στο βίντεο: