Open: Όλες οι λεπτομέρειες για το νέο ριάλιτι παρουσιαστών που ετοιμάζει
Τηλεόραση

Open: Όλες οι λεπτομέρειες για το νέο ριάλιτι παρουσιαστών που ετοιμάζει

Open: Όλες οι λεπτομέρειες για το νέο ριάλιτι παρουσιαστών που ετοιμάζει

Το συγκεκριμένο project δεν έχει ξαναπαρουσιαστεί στην Ελλάδα και έρχεται από την Αμερική

Ο Νίκος Γεωργιάδης έδωσε αποκλειστικές πληροφορίες στην εκπομπή Πρωινό Σουσού για το νέο λαμπερό project που θα παρουσιάσει το OPEN στις οθόνες μας την άνοιξη.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του, «η παρουσιάστρια αυτού του νέου project είναι ένα άτομο το οποίο έχει συζητηθεί πολλές φορές. Δεν μπορώ να πω ποιο είναι το άτομο αυτό γιατί δεν έχουν πέσει οι υπογραφές. Δεδομένο είναι όμως ότι έγινε ένα ραντεβού σε πάρα πολύ καλό κλίμα και κατά πάσα πιθανότητα θα κλειδώσει το συγκεκριμένο πρόσωπο.

Έχει ακουστεί ότι θα είναι το Tv Stars παρουσιάστε αλλά δεν θα είναι αυτό, να το ξεκαθαρίσουμε» αποσαφήνισε ο διευθυντής του ΟΚ! καθώς είχε ακουστεί το όνομα του συγκεκριμένου ριάλιτι.

Μην πάτε όμως μακριά καθώς το concept είναι παρόμοιο.

«Θα είναι μια διαφορετική εκπομπή, ένα project με αμερικάνικη προέλευση που δεν έχουμε ξαναδεί στην Ελλάδα. Θα απευθύνεται σε άτομα που θέλουν να έχουν μια θέση στην τηλεόραση.

Η διαφορά θα είναι ότι θα συμμετέχουν μόνο γυναίκες. Θα υπάρχει μεγάλη γκάμα ηλικιών και όλες αυτές οι κυρίες θα μπουν σε ένα σπίτι όπου θα τις παρακολουθούν οι κάμερες όλο το εικοσιτετράωρο» είπε ο διευθυντής του ΟΚ!.

Δείτε το απόσπασμα από το ρεπορτάζ:

Διαβάστε επίσης:

Άννα Δρούζα: Πότε αναμένεται να κάνει πρεμιέρα;