Ορέστης Τζιόβας: «Είχα πετάξει κάτι αυγά σε δημοσιογράφους που ήταν ενοχλητικοί με…»
Τηλεόραση

Ορέστης Τζιόβας: «Είχα πετάξει κάτι αυγά σε δημοσιογράφους που ήταν ενοχλητικοί με…»

Ορέστης Τζιόβας: «Είχα πετάξει κάτι αυγά σε δημοσιογράφους που ήταν ενοχλητικοί με…»

Ο Ορέστης Τζιόβας μίλησε στην εκπομπή Πάμε Δανάη

Ο Ορέστης Τζιόβας μίλησε στην εκπομπή Πάμε Δανάη για τον ναρκισσισμό, τους ηθοποιούς από τα social media, την σεξουαλικότητα του, το bullying και ενοχλητικές παρεμβάσεις απο δημοσιογράφους.

Αναφερόμενος στον ναρκισσισμό και τους ηθοποιούς που διαλέγονται από τα προφίλ τους στα social media, σχολίασε:

«Θεωρώ ότι ο ναρκισσισμός είναι ένα βασικό στοιχείο του ηθοποιού, είναι ο βασικός λόγος για να ξεκινήσεις να κανείς αυτή τη δουλειά. Θέλεις να βρίσκεσαι κάπου που σε χειροκροτούν και σε θαυμάζουν οι άνθρωποι».

«Μπορεί να εισβάλλουν άνθρωποι με ισχυρό instagram στον χώρο αλλά αν δεν είναι καλοί, το ίδιο το σύστημα θα τους ξεβράσει…».

Για την σεξουαλικότητα του, τα σχόλια που εισέπραξε και το bullying, είπε:

«Πήρα παρά πολλά θετικά μηνύματα για την σεξουαλικότητα μου, ήταν τεράστια η χαρά μου γιατί κατάλαβα ότι έπιασε τόπο αυτό που έκανα. Ήθελα να δείξω ότι πρέπει να είμαστε λίγο πιο χαλαροί σε αυτά τα θέματα».

«Μικρότερος έκανα bullying, ήμουν μέσα σε ομάδες που έκαναν. Αυτό που με έκανε να αλλάξω είναι η παιδεία και οι άνθρωποι που με βοήθησαν και φώτισαν τη ζωή μου».

«Δεν θα μπορούσα να κάνω σχέση με άτομο του ίδιου φύλου, για εμένα είναι πιο πειραματικό αυτό.  Δεν είναι κάτι που το βλέπω σαν προσανατολισμό. Μου αρέσουν περισσότερο οι γυναίκες».

Επίσης μίλησε για ενοχλητικές παρεμβάσεις από δημοσιογράφους την περίοδο της σχέσης του με την Κατερίνα Παπουτσάκη, τι είπε:

«Οι δημοσιογράφοι ήταν εξαιρετικά ενοχλητικοί σε βαθμό κακοποιητικό με την τότε σύντροφό μου. Είχα αντιδράσει και τους είχα πετάξει κάτι αυγά. Ήμουν χαρούμενος για αυτό γιατί είχαν και κάμπριο αμάξι».

Δείτε το απόσπασμα από τις δηλώσεις στην εκπομπή: