Ουγγαρέζος: «Έχω πει χοντράδες. Έκλαψα με τον Γιώργο Καπουτζίδη. Κατάλαβα ότι είχε δίκιο, όταν…»
Τηλεόραση

Ουγγαρέζος: «Έχω πει χοντράδες. Έκλαψα με τον Γιώργο Καπουτζίδη. Κατάλαβα ότι είχε δίκιο, όταν…»

Ουγγαρέζος: «Έχω πει χοντράδες. Έκλαψα με τον Γιώργο Καπουτζίδη. Κατάλαβα ότι είχε δίκιο, όταν…»

Η επιθυμία για οικογένεια και η έλλειψη ισορροπίας ανάμεσα σε προσωπική και επαγγελματική ζωή

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος βρέθηκε στην παρέα της Νάνσυς Ζαμπέτογλου και του Θανάση Αναγνωστόπουλου στο Στούντιο 4 και αναφέρθηκε σε πολλά μεταξύ των οποίων στην επιθυμία του να δημιουργήσει οικογένεια, στην προσωπική του ζωή αλλά και για τις «χοντράδες» που έχει μετανιώσει.

Στην επαγγελματική του ζωή θεωρεί πως τα έχει καταφέρει αρκετά καλά δεν νιώθει το ίδιο και για την προσωπική του ζωή.
«Μου λείπει η συντροφικότητα και μπήκα σε μία διαδικασία να το φέρω. Θέλω να κάνω οικογένεια. Θα ήθελα αν με ευλογήσει ο Θεός και να κάνω ένα παιδί. Δεν έχω βρει την ισορροπία ακόμα» είπε χαρακτηριστικά.
Σε άλλο σημείο αναφέρθηκε στις κακές του στιγμές, μία εξ αυτών τη ρήξη του με τον Γιώργο Καπουτζίδη αλλά και τη συγκίνηση που ένιωσε όταν έφτασε το πλήρωμα του χρόνου και έλυσαν τις διαφορές τους.

«Όταν είπα τις χοντράδες είπα θα βγεις και θα ζητήσεις συγγνώμη όπως είχες τη μαγκιά θα βγεις να νιώσεις την ντροπή, Έκλαψα με τον Γιώργο Καπουτζίδη που μιλήσαμε και το είπε στον αέρα. Δεν το είπα γιατί δεν ήθελα να  το πουλήσω».

«Διαφώνησα με τον τρόπο του Γιώργου. Όταν έγινε αυτό και ήρθαμε σε αντιπαράθεση υπήρξαν αυτοί που μου είπαν ότι ήμουν λάθος. Αυτοί που μου είπαν “έχεις δίκιο” ήταν στη λάθος πλευρά της ιστορίας. Όταν οι ακραίοι μου είπαν “έχεις δίκιο” είπα “όπα, αυτός μαυρίζει” και  εκεί μου μπήκαν ψύλλοι στα αυτιά ότι είχε δίκιο ο Γιώργος».

«Αλλά δεν είχα το σθένος να τον δω. Όταν ήρθε στην Ελένη, τον είδα στον διάδρομο και του είπα να μιλήσουμε. Με την παιδική του ειλικρίνεια γύρισε το βλέμμα δεξιά και αριστερά και μου είπα “τι να πούμε Δημήτρη, με στενοχώρησες πάρα πολύ. Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου και μιλήσαμε και τα βρήκαμε και χαίρομαι πολύ γι΄αυτό, γιατί δεν το άφησα και γιατί μου επέτρεψε να εκφραστώ. Έκλαψα γιατί αναλώθηκα έπρεπε να είχε γίνει πριν από πολύ καιρό».

Διαβάστε επίσης

Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Μία σύντροφος μού είχε βγάλει το συναίσθημα να γίνω μπαμπάς»