Παναγιώτης Εξαρχέας – Ο Γιατρός: «Η αποκάλυψη του Δημήτρη στη Δανάη θα φέρει μια ανατροπή»
Τηλεόραση

Παναγιώτης Εξαρχέας – Ο Γιατρός: «Η αποκάλυψη του Δημήτρη στη Δανάη θα φέρει μια ανατροπή»

Παναγιώτης Εξαρχέας – Ο Γιατρός: «Η αποκάλυψη του Δημήτρη στη Δανάη θα φέρει μια ανατροπή»

Ο ηθοποιός έδωσε spoiler για τα επόμενα επεισόδια του Γιατρού και απάντησε πρώτη φορά αν είχε σχέση με τη Μαρίνα Σάττι

Ο ηθοποιός Παναγιώτης Εξαρχέας μίλησε στη Super Kατερίνα και τον Γιάννη Πουλόπουλο για τον ρόλο του στη σειρά Ο Γιατρός, για την επιλογή του να μην έχει social media, αποκαλύπτει τα μυστικά νεότητάς του ενώ αναφέρεται και στη συνεργασία του με τη Μαρίνα Σάττι στη σειρά «Γ4».

«Δεν θα έρθουν ακόμα κοντά ο Δημήτρης και η Δανάη, έχουμε πολλές εξελίξεις ακόμα ανάμεσά τους αλλά νομίζω ότι είναι μια πολύ καρμική σχέση μεταξύ τους. Όταν θα αποκαλύψει στη Δανάη για το πρόσθετο μέλος θα φέρει μια πολύ καινούργια πραγματικότητα ανάμεσά τους που θα δούμε πόσο θα καταφέρουν να υπερβούν.

Η Σοφία θέλει πάρα πολύ κοντά στο να μιλήσει στον Αντρέα και να του πει ότι υπήρξαν ζευγάρι. Είναι πολύ κοντά στο να το κάνει και αυτό θα φέρει μια καινούργια ανατροπή στις εξελίξεις και μεταξύ τους και με την Άννα.

Έκανα δύο δοκιμαστικά. Από το πρώτο ένιωθα μια μεγαλύτερη σύνδεση με τον Δημήτρη. Ο ρόλος του Μιχάλη μου φαινόταν πιο μακρινός. Μας πήραν μαζί με τη Τζωρτζίνα Λιώση» είπε.

«Η Μαρίνα Σάττι έκανε την κοπέλα μου στο Γ4. Είναι πολύ μοναδικό αυτό που κάνει και θα τα πάει πάρα πολύ καλά.

Με τη Μαρίνα δεν υπήρξαμε ζευγάρι τότε στη ζωή» είπε απαντώντας στη σχετική ερώτηση.

«Είμαι 39 ετών, νομίζω είναι γονιδιακό, δεν κάνω τίποτα στο πρόσωπό μου, τα φοβάμαι λίγο»  είπε για το γεγονός ότι μικροδείχνει.

Τι θα δούμε απόψε (6/11) στις 22.40 στη σειρά Ο γιατρός;

Ο Ανδρέας φαίνεται προβληματισμένος που ξεχνάει όλο και περισσότερα πράγματα ακόμα και 15 χρόνια πριν και αποφασίζει να σταματήσει τα φάρμακα. Την ίδια στιγμή στο νοσοκομείο φτάνει η αδερφή του Μιχάλη, η Στέλλα, την ύπαρξη της οποίας κρατούσε μυστική απ’ όλους. Με την αδερφή του είναι δίδυμα, αλλά αυτή έχει σύνδρομο Down, κάνοντας τον Μιχάλη να της φέρεται σαν να είναι μικρό παιδί. Όταν ο Ανδρέας, στην προσπάθειά του να μάθει το μυστικό που κρύβει η Στέλλα, της προκαλεί λιποθυμικό επεισόδιο, ο Μιχάλης βγαίνει εκτός εαυτού και το λέει στο Μάρκο που έχει ως αποτέλεσμα την απομάκρυνση του Ανδρέα απ’ το νοσοκομείο. Ο Δημήτρης δεν μπορεί να εκφράσει τα συναισθήματά του στη Δανάη και ο Ανδρέας αποφασίζει να τον βοηθήσει σκαρώνοντας μια «τυχαία» συνάντηση των δυο τους στο μπαράκι που συχνάζουν συνήθως μετά το νοσοκομείο ζητώντας και τη βοήθεια της Σοφίας. Ο Λεωνίδας με την Εύα αναλαμβάνουν έναν ασθενή με άνοια και της Εύας της ξυπνάνε μνήμες από την μητέρα της, η οποία πάσχει από άνοια εδώ και μερικά χρόνια.

Η Στέλλα (Λωξάντρα Λούκας)* έχει Σύνδρομο DOWN, και φτάνει στο νοσοκομείο μετά από λιποθυμικό επεισόδιο, συνοδευόμενη από τον Χάρη (Κωνσταντίνος Αρνόκουρος). Οι γιατροί την εξετάζουν λεπτομερώς και προσπαθούν να καταλάβουν τι μπορεί να συμβαίνει. Στη διάρκεια της εξέτασης ακούν για πρώτη φορά ότι ο Μιχάλης (Θάνος Λέκκας) έχει δίδυμη αδερφή και αυτή είναι η Στέλλα. Για όλους είναι σοκ, αφού γνωρίζουν τον Μιχάλη πάρα πολλά χρόνια και δεν τους το έχει πει ποτέ. Αυτό που προέχει όμως είναι να δουν τι έχει η Στέλλα, όμως και σε αυτή τη διαδικασία ο Μιχάλης δεν διευκολύνει την ομάδα των γιατρών καθώς η συναισθηματική του εμπλοκή με την ασθενή δεν τον αφήνει να δει καθαρά.

Στο επεισόδιο συμμετέχει η Λωξάντρα Λούκας στο ρόλο της Στέλλας και ο Αλέξανδρος Χάτσιος στο ρόλο του Άλκη. Η Λωξάντρα και ο Αλέξανδρος έχουν Σύνδρομο DOWN οι ίδιοι. Η Λωξάντρα είναι η πρώτη ηθοποιός με σύνδρομο Down που ανεβαίνει στη σκηνή του Εθνικού Θεάτρου μέσα από την παράσταση «Φουέντε Οβεχούνα» που σκηνοθέτησε η Ελένη Ευθυμίου. Η ηθοποιός, πριν το Εθνικό, είχε πάρει μέρος σε παραστάσεις της ομάδας «Εν Δυνάμει», μιας κολεκτίβας νέων καλλιτεχνών αναπήρων και μη.