Παναγιώτης Χατζηδάκης: «Η τηλεόραση μού λείπει στο πλαίσιο της παρέας και των χρημάτων»
Τηλεόραση

Παναγιώτης Χατζηδάκης: «Η τηλεόραση μού λείπει στο πλαίσιο της παρέας και των χρημάτων»

Παναγιώτης Χατζηδάκης: «Η τηλεόραση μού λείπει στο πλαίσιο της παρέας και των χρημάτων»

Ο Παναγιώτης Χατζηδάκης μίλησε στην εκπομπή Fay's time

Ο Παναγιώτης Χατζηδάκης στην εκπομπή Fay’s time αποκάλυψε τις σχέσεις του με την Μπέττυ Μαγγίρα, το ενδεχόμενο να γυρίσει στην τηλεόραση, το ρόλο του ως μπαμπάς και τη υιοθεσία απο ομόφυλα ζευγάρια.

Αναφερόμενος στα επαγγελματικά του και την σχέση του με την Μπέττυ Μαγγίρα, είπε:

«Βρίσκομαι σε μια καλή, παραγωγική φάση επαγγελματικά. Κάνω και αλλά πράγματα πέρα από την τηλεόραση. Ο κόσμος δεν ξέρει ότι κάποια στιγμή είχα μια εταιρεία που απασχολούσε είκοσι τρία άτομα. Η τηλεόραση μού λείπει στο πλαίσιο της παρέας και των χρημάτων».

«Την ευθύνη για τις επιλογές μας την έχουμε εμείς. Δεν ρίχνω την ευθύνη σε άλλους επειδή περίμενα να είμαι στην εκπομπή της Μπέττυς Μαγγίρα από επιλογή. Υπάρχει μια χημεία μεταξύ μας, η τηλεόραση αυτό δεν ψάχνει; Όταν κατάλαβα πως δεν θα είμαι στην εκπομπή με την Μπέττυ πήγα διακοπές».

«Έχω μιλήσει αρκετές φορές για να είμαι στο Just the two of us αλλά πάντα κάτι τύχαινε. Νομίζω θα ήμουν καλός, έχω καλή φωνή».

«Κάποια στιγμή έκανα πλάκα στην Μαγγίρα, της είπα ”αν κάνεις το Your face sounds familiar, είναι ευκαιρία να επανορθώσεις που με άφησες χωρίς δουλειά”».

«Η Σοφία Αλιμπέρτη είναι η τηλεοπτική μου μητέρα, έτσι την λέω πάντα.  Είναι εκείνη που με τράβηξε από τον ωκεανό. Έχει μια απλότητα που είναι σπάνιο. Πολλές φορές στην τηλεόραση δεν υπάρχουν αληθινοί άνθρωποι. Η χημεία μας δεν θα έχει αλλάξει αν ξανασσυνεργαζόμασταν επειδή κατά καιρούς μιλάμε».

Για το ρόλο του ως μπαμπάς και για την υιοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια, ανέφερε:

«Δεν μου αρέσει να με λένε χαζομπαμπά, γιατί πηγαίνει στο παρελθόν όταν οι πατεράδες δεν εξέφραζαν τα συναισθήματά τους. Αφού έκανα οικογένεια κατάλαβα ότι δεν είναι εύκολο το να κανείς παιδιά. Έχω πει ότι προτιμώ να έχω ποιοτικό παρά ποσοτικό χρόνο με τα παιδιά μου».

«Ένας καλός γονιός για εμένα δεν έχει φύλο. Είναι αυτός που θα κοιτάξει κατάματα το παιδί και θα είναι ”αυτό”. Οι γονείς οφείλουμε να είμαστε κοντά στα παιδιά. Αν βρεθούν γονείς δυο άνθρωποι από το ίδιο φύλο, σίγουρα μπορεί να λείψει ο ρόλος του άλλου φύλου αλλά η αγάπη θα το καλύψει».

Δείτε όλη τη συνέντευξη από την εκπομπή: