Πάνος Κοκκινόπουλος: Σε ποια εκπομπή θα αποκαλύψει τις σειρές που ετοιμάζει;
Τηλεόραση

Πάνος Κοκκινόπουλος: Σε ποια εκπομπή θα αποκαλύψει τις σειρές που ετοιμάζει;

Πάνος Κοκκινόπουλος: Σε ποια εκπομπή θα αποκαλύψει τις σειρές που ετοιμάζει;

Ο σκηνοθέτης μεγάλων επιτυχιών όπως ο Κόκκινος κύκλος μιλάει στο Οpen

Ένας σκηνοθέτης που έχει χαρίσει πολλές και σημαντικές τηλεοπτικές επιτυχίες δίνει συνέντευξη αυτή την Κυριακή και θα αποκαλύψει τι ετοιμάζει. Ο λόγος για τον Πάνο Κοκκινόπουλο που θα εμφανιστεί στην εκπομπή Επί τόπου του Νάσου Γουμενίδη στο Οpen.

Τι θα δούμε το Σαββατοκύριακο στο Επί τόπου;

Το Σάββατο 11 Νοεμβρίου στις 13.40, μία συγκλονιστική ιστορία έρχεται στην εκπομπή. Τι εξομολογείται ο άνθρωπος που μπήκαν στο σπίτι του, τον πυροβόλησαν στο κεφάλι και κατάφερε να επιζήσει;

Ακόμα, βλέπουμε τις συνέπειες του long covid και πως μία νεαρή γυναίκα ταλαιπωρείται επί 22 μήνες, μην μπορώντας ακόμα να εργαστεί.

Στη συνέχεια, ένας από τους πιο γνωστούς επιχειρηματίες της χώρας, ο Κώστας Δροσόπουλος, ιδιοκτήτης του Politia Τennis Club εξομολογείται την πορεία της ζωής του. Μιλάει για τα παιδικά του χρόνια, την καταγωγή του από ένα μικρό χωριό της Φωκίδας και αποκαλύπτει πως ξεκινώντας από το μηδέν κατάφερε να εδραιωθεί στον χώρο των επιχειρήσεων. Μεγάλο ενδιαφέρον έχουν και οι ιστορίες που μας διηγείται για τους επώνυμους, τους σταρς, αλλά και τους επιχειρηματίες που έχει συναντήσει.

Την Κυριακή 12 Νοεμβρίου στις 13.40, η εκπομπή παρουσιάζει τον βασιλικό θυρεό και το οικόσημο της Ελλάδος, όπως και το εθνόσημο στα χρόνια της Δημοκρατίας.

Ακόμα, ο σκηνοθέτης των μεγάλων επιτυχιών, Πάνος Κοκκινόπουλος μας ανοίγει την καρδιά του και μιλάει για το έργο του και τη φοιτητική του ζωή στην Γαλλία. Τέλος, αποκαλύπτει τις νέες σειρές που ετοιμάζει, αλλά και ποια είναι η αγαπημένη του ελληνική σειρά.