Πάνος Βλάχος: Γιατί τα έβαλαν μαζί του Άδωνις Γεωργιάδης και Άρης Πορτοσάλτε;
Τηλεόραση

Πάνος Βλάχος: Γιατί τα έβαλαν μαζί του Άδωνις Γεωργιάδης και Άρης Πορτοσάλτε;

Πάνος Βλάχος: Γιατί τα έβαλαν μαζί του Άδωνις Γεωργιάδης και Άρης Πορτοσάλτε;

Τι απάντησε ο γνωστός καλλιτέχνης;

Ενοχλημένοι με τον Πάνο Βλάχο εμφανίστηκαν Άδωνις Γεωργιάδης και Άρης Πορτοσάλτε μέσα από αναρτήσεις τους στα social media.

Ο λόγος ήταν ότι ο καλλιτέχνης τους σατίρισε σε εμφάνιση που πραγματοποίησε τραγουδώντας έναν καυστικό στίχο που χτύπησε αρνητικά στα αυτιά του υπουργού Υγείας και του δημοσιογράφου του ΣΚΑΪ.

«Μέσα σε έναν σάκο βάλτε, Άδωνι και Πορτοσάλτε» ήταν η επίμαχη ατάκα με τον Άρη Πορτοσάλτε να διεξάγει… «έρευνα» για τον Πάνο Βλάχο στο Twitter.

«Καλησπέρα, ξέρετε ποιοι είναι αυτοί; Θα ήθελα πληροφορίες» έγραψε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος.

Ο δε Άδωνις Γεωργιάδης αποδοκίμασε το χιούμορ του ηθοποιού γράφοντας:

«Τι κρίμα! Ο Πάνος Βλάχος είναι ένας πράγματι ταλαντούχος ηθοποιός ο οποίος όμως θεώρησε εξυπνάδα να τραγουδήσει από σκηνής αυτό: δηλ «να μας βάλουν εμένα και τον Άρη πορτοσάλτε σε ένα σάκο…» δηλαδή να μας σκοτώσουν;;; Και αυτό λέγεται χιούμορ; Και αν αύριο ένας τρελός όντως το κάνει; Τι θα λέει ο κ. Βλάχος στις οικογένειές μας “ζητώ συγγνώμη;”. Κρίμα κρίμα κύριε Βλάχε!».

Λίγο αργότερα ο Πάνος Βλάχος επανήλθε δίνοντας την απάντησή του με ανάρτηση στο Instagram. Ο ίδιος ξεκαθάρισε πως δεν είχε καμία πρόθεση να υποκινήσει βία και ότι η Τέχνη και το χιούμορ ποτέ δεν προάγουν τέτοια φαινόμενα.

Διαβάστε επίσης

Πάνος Βλάχος: Ξέσπασε στους δημοσιογράφους – «Έχετε την τάση να λερώνετε κάθε τι όμορφο»