Πάολα, Βέρτης, Οικονομόπουλος για τον Καρρά: «Σειρά της Παναγιάς μας να τον κρατήσει στην αγκαλιά της»
Τηλεόραση

Πάολα, Βέρτης, Οικονομόπουλος για τον Καρρά: «Σειρά της Παναγιάς μας να τον κρατήσει στην αγκαλιά της»

Πάολα, Βέρτης, Οικονομόπουλος για τον Καρρά: «Σειρά της Παναγιάς μας να τον κρατήσει στην αγκαλιά της»

Εξαιρετικά συγκινημένοι όλοι οι καλλιτέχνες στην κηδεία του Βασίλη Καρρά

Όλα τα μεγάλα ονόματα της πίστας τίμησαν τον Βασίλη Καρρά στο τελευταίο αντίο στο Κοκκινοχώρι Καβάλας και αρκετοί μίλησαν στις κάμερες για να πουν δυο λόγια για τον μεγάλο καλλιτέχνη.

Από τον Αντώνη Ρέμο μέχρι τον Νίκο Βέρτη, την Πάολα, τον Γιάννη Πλούταρχο ήταν όλοι εκεί για να τιμήσουν τον άρχοντα της πίστας.

Αντώνης Ρέμος

Η Πάολα ακολουθούμενη από τον πρώην σύζυγό της, Φώτη Ζογλοπίτη

Ο Γιάννης Πλούταρχος

Ο Νίκος Οικονομόπουλος

Νίκος Βέρτης: «Ήμασταν οικογένεια»

Ο Νίκος Βέρτης έφτασε διακριτικά στην εκκλησία και καθώς μιλάει σπάνια, δέχτηκε να κάνει μια εξαίρεση για τον συντοπίτη του, Βασίλη Καρρά στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη.

«Όπως ξέρετε κατάγομαι από το ίδιο μέρος με τον Βασίλη, ήμασταν οικογένεια, η εικόνα από τον αποχαιρετισμό τα λέει όλα. Αγαπήθηκε σαν καλλιτέχνης αλλά λατρεύτηκε σαν άνθρωπος. Αυτό το λένε όλοι οι καλλιτέχνες και με όσους μιλάω εδώ πέρα. Δεν έχω πολλή δύναμη να μιλήσω, είμαι αρκετά συγκινημένος για τον Βασίλη»

Πάολα: «Θα σας πω μόνο ότι δεν υπάρχει Έλληνας και Έλληνας τραγουδιστής που δεν θα αγαπάει τον Βασίλη μας. Κράτησε όλη την Ελλάδα μέσα στα χέρια του και τώρα είναι η σειρά της Παναγιάς μας να τον κρατήσει στην αγκαλιά της. Καλό Παράδεισο. Ήταν προστατευτικός πάντοτε μαζί μου, αυτό θα σας πω. Χρόνια πολλά σε όλον τον κόσμο».

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Νίκος Οικονομόπουλος: «Είναι ένα κεφάλαιο πολύ μεγάλο στην ελληνική μουσική».

Ο Νίκος Ζωιδάκης δήλωσε στη Ζήνα Κουτσελίνη για τον κουμπάρο του, Βασίλη Καρρά: «Σήμερα θρηνεί και ο τελευταίος Έλληνας σε όλες τις γωνιές του πλανήτη, κλείνει η τελευταία σελίδα του ελληνικού τραγουδιού. Εγώ θρηνώ γιατί χάνω έναν δικό μου άνθρωπο, έναν φίλο μου, έναν δάσκαλο, έναν αδελφό αλλά θεωρώ τον εαυτό μου τυχερό γιατί γνώρισα τον Βασίλη από όλες του τις πτυχές. Είχαμε μόνο ωραίες στιγμές».

Φωτογραφίες: NDP