Παπακαλιάτης για β’ κύκλο Μaestro: «Παίζει ο Τσορτέκης σε κάποια επεισόδια – Το πρώτο επεισόδιο κρατάει 80 λεπτά»
Τηλεόραση

Παπακαλιάτης για β’ κύκλο Μaestro: «Παίζει ο Τσορτέκης σε κάποια επεισόδια – Το πρώτο επεισόδιο κρατάει 80 λεπτά»

Παπακαλιάτης για β’ κύκλο Μaestro: «Παίζει ο Τσορτέκης σε κάποια επεισόδια – Το πρώτο επεισόδιο κρατάει 80 λεπτά»

«Με ρωτάνε αν ζει ο Χαράλαμπος! Αυτά μόνο στη Δυναστεία»

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης ήταν καλεσμένος στο Στούντιο 4 και όπως είναι λογικό μίλησε για τον δεύτερο και τρίτο κύκλο του Maestro που θα ξεκινήσει στα μέσα Μαΐου στο Mega.

«Δεν έχω γράψει το τελευταίο επεισόδιο, ξέρω από την αρχή το τέλος της ιστορίας. Θα τελειώσει σε αυτόν τον κύκλο η σειρά» ανέφερε καθώς υπολείπονται 8 επεισόδια, 4 τώρα και 4 τον Οκτώβριο.

Μιλώντας για το πώς και πότε ξεκίνησε η ιδέα του για τη σειρά, αποκάλυψε ότι αρχικά προοριζόταν για ταινία.

«Θίγω πολλά θέματα αλλά με ένα μέτρο. Ήθελα να γράψω για μια κοινωνία, για διαφορετικά είδη ανθρώπων. Οι ηθοποιοί πήραν τους ρόλους και τους απογείωσαν. Είχαν χημεία από την αρχή.

Η σκέψη για το Μaestro ξεκίνησε όταν τελείωσα το 4, όταν ξεκίνησα το Αν, έκανα θέατρο και αποφάσισα να κάνω ταινία, το 2010 για να γίνει ταινία. Είχα γράψει μία ταινία που αφορούσε εμένα όμως στα 35 μου με απασχολούσε το “Αν”. Το άφησα και ήταν στο κομπιούτερ. Στο lockdown εφόσον δεν έγινε ταινία, το έβγαλα και το διάβασα».

«Με ρωτάνε αν ο Χαράλαμπος ζει! Αυτά μόνο στη Δυναστεία!»

«Spoiler δεν μπορώ να σας πω. Και βέβαια θα έχει ανατροπή.  Με ρωτάνε αν ζει. Με ρώτησε και σήμερα κάποιος! Όχι παιδιά, σε καμία ταινία δεν το έχουμε δει! Ίσως μόνο στη Δυναστεία! Τον πυροβολάς, τον βάζεις στο πορτ μπαγκάζ και τον πετάς στη θάλασσα με αλυσίδα και αυτός θα βγει.

Παίζει ο Τσορτέκης στον δεύτερο κύκλο σε κάποια επεισόδια, ο άνθρωπος έχει κάτι εξαιρετικές σκηνές, έχω βρει έναν τρόπο.

Με ρωτάνε αν θα πιάσουν αυτόν που τον σκότωσε. Θα δούμε όλες τις επιπτώσεις της δολοφονίας στον κάθε ήρωα.

Το πρώτο επεισόδιο λέγεται Mother και είναι 80 λεπτά. Όλα τα επεισόδια είναι μεγάλα. Όλο περιστρέφεται γύρω από μια μητέρα που έχει συμβεί κάτι στο παιδί της και παράλληλα παίρνει πάσα η Μαρία και η Στεφανία η Γουλιώτη που είναι έγκυος. Οπότε ασχολούμαι με αυτό» ανέφερε για το πρώτο επεισόδιο που θα δούμε τον Μάιο.

«Κάθαρση θα έχει στο τέλος. Θα πληρώσουν πολλοί!» ανέφερε.

Ο ηθοποιός και σεναριογράφος μίλησε για το αν τα επεισόδια περνούν πρώτα από το κανάλι ενώ μίλησε και για τη διεθνή πορεία της σειράς.

«Υπάρχει μια ολόκληρη ομάδα στο Mega, που παίρνει κάθε επεισόδιο και κάνουν παρατηρήσεις.

Το Netflix δεν παίρνει τα επεισόδια από πριν, έχει εμπιστοσύνη».

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης εξήρε τον ρόλο του Δήμου και των κατοίκων των Παξών και όπως είπε οι τουρίστες που πάνε στο νησί έχουν δει το Maestro, όμως οι Παξοί δεν είχαν ανάγκη τη σειρά για να διαφημιστούν.

«Φέτος πάμε Μάιο για γυρίσματα και θα γίνει χαμός γιατί είναι τίγκα το νησί. Τα άλλα 4 επεισόδια θα τα δούμε τον Οκτώβρη» είπε.

«Είναι άδικο να συγκρίνονται άλλες ελληνικές σειρές με το Maestrο. Είναι μια άλλη δουλειά ειδικά οι γιατί είναι άλλη σκαλέτα. Είναι τελείως λάθος που ακούω κάποιες συγκρίσεις» είπε.