Παπούλια: «Η Αφροδίτη δεν με έχει βρίσει ποτέ, εκείνη την ημέρα με έβρισε. Ήμουν σαν καθυστερημένη»
Τηλεόραση

Παπούλια: «Η Αφροδίτη δεν με έχει βρίσει ποτέ, εκείνη την ημέρα με έβρισε. Ήμουν σαν καθυστερημένη»

Παπούλια: «Η Αφροδίτη δεν με έχει βρίσει ποτέ, εκείνη την ημέρα με έβρισε. Ήμουν σαν καθυστερημένη»

Η ιστορία που μοιράστηκε στο Art Week

Με αφορμή την παράσταση «Εγώ, εγώ, εγώ» που ανεβάζουν στο θέατρο Αλάμπρα, η Εβελίνα Παπούλια και ο Φάνης Μουρατίδης βρέθηκαν στο Art Week και μίλησαν για πολλά.

Αποκάλυψαν τον τρόπο σκέψης τους τόσο για την δουλειά όσο και για την προσωπική τους ζωή, απαντούν στο ερώτημα ποια είναι τα δομικά στοιχεία του χαρακτήρα τους που τους βοήθησαν αλλά και ποια τους εμπόδισαν ίσως στην καριέρα τους.

Παράλληλα αναφέρθηκαν στον πιο σπουδαίο ρόλο της ζωής τους, αυτόν του γονέα.

Η Εβελίνα Παπούλια μίλησε για την κόρη της, Αφροδίτη Λιάντου, και την ιδιαίτερη σχέση που έχουν. Μάλιστα μοιράστηκε τη φιλοσοφία πίσω από το πώς αποφάσισε να τη μεγαλώσει οποία και ευθύνεται για το πόσο αυτόνομη έγινε στην ενήλικη ζωή της.

«Δεν είχα δύσκολη συγκατοίκηση με την Αφροδίτη»

«Δεν είχα δύσκολη συγκατοίκηση με την Αφροδίτη. Υπήρχε ένας τρόπος και μία ρύθμιση πολύ μαγική. Βέβαια, και εγώ ήμουν πάρα πολύ τρελή. Δεν είναι δυνατόν 6 χρονών να φτιάχνει το γάλα της! Σε όποιον το έλεγα μου έλεγε “είναι δυνατόν να βάζεις το παιδί να φτιάχνει το γάλα της;”. Αλλά η Αφροδίτη με το που έφυγε στο Λονδίνο ήξερα τα πάντα. Έγινε ένας αυτόνομος άνθρωπος από πολύ νωρίς. Δεν ήθελα να έχω την αγωνία ότι αν φύγει στο εξωτερικό να μάθει τα πράγματα από την αρχή».

«Εκείνη την ημέρα με έβρισε»

«Φαντάσου πήγαμε στο Λονδίνο… Δεν με έχει βρίσει ποτέ! Εκείνη την ημέρα με έβρισε, δεν άντεξε. Της έλεγα να πάμε με το μετρό εκεί, να πάμε αλλού και δεν έκανα τίποτα. προσπαθούσε να βρει πού θα πάμε με το μετρό με το κινητό σαν να ήμουν όχι τουρίστας, σαν ήμουν καθυστερημένη και φεύγοντας της είπα “τώρα ησύχασα και ξέρω ότι μπορείς να κινηθείς με άνεση και να πας όπου θέλεις”».

Διαβάστε επίσης

Εβελίνα Παπούλια: Ο λόγος που δεν απάντησε στις κάμερες – «Ήθελα να πάω τουαλέτα, τόσο απλό»