Παράδεισος των κυριών: Πασχάλης και Τζένη αποκαλύπτουν – «Νέο πρόσωπο φέρνει ταραχή στη Σύρμω»
Τηλεόραση

Παράδεισος των κυριών: Πασχάλης και Τζένη αποκαλύπτουν – «Νέο πρόσωπο φέρνει ταραχή στη Σύρμω»

Παράδεισος των κυριών: Πασχάλης και Τζένη αποκαλύπτουν – «Νέο πρόσωπο φέρνει ταραχή στη Σύρμω»

Ο Μιχάλης Πανάδης και η Δέσποινα Τσούτσα μίλησαν στην Κατερίνα Καινούργιου

Ο Μιχάλης Πανάδης και η Δέσποινα Τσούτσα, ο Πασχάλης και η Τζένη από τον Παράδεισο των κυριών, βρέθηκαν σήμερα Παρασκευή 1η Μαρτίου καλεσμένοι στην εκπομπή Super Κατερίνα.

Η Κατερίνα Καινούργιου υποδέχθηκε το νιόπαντρο ζευγάρι το οποίο μας μίλησε για τις εξελίξεις της σειράς, το θέατρο και τη ζωή τους.

Τα κατάφεραν τα παιδιά και παντρεύτηκαν παρόλο που είχε αντίρρηση η μητέρα του Πασχάλη και τώρα σας έχει δώσει και την κρεβατοκάμαρά της, ξεκίνησε λέγοντας η Κατερίνα Καινούργιου με τον Μιχάλη Πανάδη να συνεχίζει «Κρυφά το κάναμε βέβαια, κλεφτήκαμε. Είπαμε να το κάνουμε λίγο ανορθόδοξα, αλλά τελικά το δέχτηκε».

Για το αν θα συνεχίσουν να είναι καλές οι σχέσεις τους, ο Μιχάλης είπε: «Θα δημιουργηθούν κάποια προβλήματα με κάτι απρόσμενες επισκέψεις που θα έρθουν στο σπίτι, αλλά όχι ενδοοικογενειακά προβλήματα. Εμείς μεταξύ μας μια χαρά θα είμαστε.

Σε ερώτηση στην Δέσποινα αν την αποδέχτηκε η πεθερά της τώρα, εκείνη είπε: «Ναι με αποδέχτηκε».

Όσον αφορά στη ζωή της Σύρμως, η Μιχάλης αποκάλυψε: «Στη ζωή του Θωμά θα μπει ένα καινούργιο πρόσωπο. Ταράζεται λίγο η Σύρμω με την επίσκεψη που θα έχουμε. Ζηλεύει γιατί τόσο καιρό τον έχει δεδομένο και νιώθει μια απειλή», συμπληρώνει η Δέσποινα Τσούτσα και συνεχίζει «Δεν θα το δείξει, αλλά θα φανεί».

Για την περίπτωση εγκυμοσύνης της Τζένης, η Δέσποινα απάντησε: «Δεν μου έχουν πει κάτι. Θα δούμε».

«Το καινούργιο πρόσωπο που μπαίνει είναι μια συγχωριανή μας που έρχεται να κάνει επίσκεψη και την φιλοξενούμε και φέρνει ταραχή στη ζωή της μάνας μου κυρίως, όχι στη δική μας», είπε ο Μιχάλης Πανάδης και συμπλήρωσε λέγοντας ότι «ο Θωμάς είναι ερωτευμένος με την μάνα μου. Αυτός το έχει εκδηλώσει η Σύρμω όχι».

Τέλος, μας μίλησαν για το αν θα έκαναν το ίδιο με τους ήρωες, για το θέατρο και τις ζωές τους.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα: