Παρθένα Χοροζίδου: Η αποκάλυψη για τη μητέρα του Νίκου Μουτσινά
Τηλεόραση

Παρθένα Χοροζίδου: Η αποκάλυψη για τη μητέρα του Νίκου Μουτσινά

Παρθένα Χοροζίδου: Η αποκάλυψη για τη μητέρα του Νίκου Μουτσινά

«Όταν αισθανόταν μάλλον ότι θα φύγει, μου είπε κάτι...»

Καλεσμένη στην παρέα του «Ακόμα δεν είδες τίποτα» ήταν η Παρθένα Χοροζίδου. η οποία αναφέρθηκε στην παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί, τον «Δον Κιχώτη», αλλά και στην αγάπη που τρέφει στον Γιάννη Μπέζο, ο οποίος είναι και ο σκηνοθέτης της παράστασης.

«Είμαι πολύ χαρούμενη, έχω ερωτευτεί τον Γιάννη Μπέζο. Ήταν ο μοναδικός άνθρωπος στο επάγγελμα που έλεγα αν έρθει να με δει θα αγχωθώ. Με είδε σε μία παράσταση, μου είπε συγχαρητήρια και έρχεται ο καιρός να δουλέψουμε μαζί. Είναι μεγάλος δάσκαλος, σοφός», είπε.

Η αγαπημένη ηθοποιός αναφέρθηκε και στην συνεργασία της με τον Βλαδίμηρο Κυριακίδη, για τον οποίο είπε πως ανέφερε πως νιώθει σαν οικογένειά της. Όσο για την «Μουρμούρα» και το κόψιμο της σειράς είπε «λυπάμαι που θα χάσω το οικογενειακό περιβάλλον, γι΄αυτό και είχε μεγάλη επιτυχία νομίζω».

«Το χιούμορ παίζει ρόλο στις σχέσεις»

Για τις δύσκολες συνεργασίες που είχε αποκάλυψε:

«Ο Σταμάτης Κραουνάκης μας έλεγε ‘θα πηγαίνετε νωρίς στο καμαρίνι σας να να συγκεντρωθείτε’ και πήγαινα πάντα νωρίς. Αυτό με βοήθησε, να ετοιμάζομαι νωρίς και να φεύγω νωρίς, ώστε να μην έχουμε πολλά πολλά. Στην σκηνή όλα καλά».

«Ο Θεός με ευλόγησε στις παρέες, με ξεκουράζουν. Το χιούμορ παίζει ρόλο στις σχέσεις. Νομίζω πιο σημαντικό είναι ο άνθρωπος που έχεις δίπλα σου να σε νοιάζεται τόσο πολύ και να μην περιμένει από σένα τίποτα, να πηγαίνει αβίαστα».

«Να μην φεύγουν οι μέρες αγέλαστες, χωρίς νόημα, αυτό έχω στο νου μου. Έχω φίλους πολλούς, έχω μεγάλη ευλογία από φίλους και οικογένεια. Και η δουλειά μου μου έχει φερθεί καλά».

«Όταν αισθανόταν μάλλον ότι θα φύγει…»

Ακόμη, έκανε μία αποκάλυψη για τη σχέση της με τον Νίκο Μουτσινά και τη μητέρα του.

«Ήταν ευχάριστος άνθρωπος, πολύ τρυφερή. Όταν αισθανόταν μάλλον ότι θα φύγει, μου είπε κάτι, να έχω τον νου μου. Τον αγαπάω πολύ τον Νίκο. Είχε στην έννοια της να κάνει ένα κάστρο γύρω του, να τον φροντίσει πριν φύγει», είπε η Παρθένα Χοροζίδου, συμπληρώνοντας πως χαίρεται για την τηλεοπτική επιστροφή του Νίκου Μουτσινά.