Πάσχα: 4+1 εστιατόρια με καλό φαΐ και παρεΐστικη ατμόσφαιρα στην Αθήνα
Τηλεόραση

Πάσχα: 4+1 εστιατόρια με καλό φαΐ και παρεΐστικη ατμόσφαιρα στην Αθήνα

Πάσχα: 4+1 εστιατόρια με καλό φαΐ και παρεΐστικη ατμόσφαιρα στην Αθήνα

Ότι πρέπει για πασχαλινή έξοδο...

Το Πάσχα έφτασε και η Αθήνα έχει μισό-αδειάσει από τον κόσμο που ταξίδεψε για τα χωριά του ώστε να γιορτάσει σε πιο παραδοσιακό κλίμα. Αρκετοί είναι, ωστόσο, εκείνοι που παραμένουν στην πρωτεύουσα και πρόκειται να κάνουν Ανάσταση σε αυτή.

Αν, λοιπόν, ανήκετε και εσείς σε αυτή την κατηγορία και ψάχνετε εστιατόρια για το γιορτινό σας τραπέζι, είμαστε εδώ για να σας προτείνουμε πέντε απίστευτα μέρη με καλό φαΐ και παρεΐστικη ατμόσφαιρα, για την απόλυτη πασχαλινή έξοδο!

Πέρος

Και από τον Πειραιά πάμε στο Κολωνάκι και στον Πέρο, το ιστορικό καφέ-εστιατόριο της Πλατείας Κολωνακίου, το οποίο μας υποδέχεται και το Πάσχα, με το δικό του αρνί, κοκορέτσι και άλλα πιάτα του παραδοσιακού, πασχαλινού τραπεζιού. Ιδανικό για όσους δεν θέλουν να απομακρυνθούν πολύ από το κέντρο της πόλης, χωρίς να χάνει, ωστόσο, τον δροσερό χαρακτήρα του.

Διεύθυνση: Τσακάλωφ 2, Αθήνα 10673, Τηλέφωνο: 2103645068

Ark

Και αν θες να παραμείνεις στην Αθήνα, κάνοντας, ταυτόχρονα, και ένα «ταξίδι» ως την Κρήτη, το Ark είναι η κατάλληλη επιλογή για εσένα. Δίπλα στο κύμα, σε ένα υπέροχο σκηνικό, το Ark φέρνει στο πιάτο μας αρώματα Κρήτης για να γιορτάσουμε το Πάσχα παραδοσιακά και ελληνικά!

Διεύθυνση: Γρ. Λαμπράκη 2, Γλυφάδα 16674, Τηλέφωνο: 2108948882

Για να διαβάσετε περισσότερα επισκεφθείτε το monopoli.gr