Πασχάλης: «Οι δηλώσεις Νταλάρα είναι σωστές, έχει απόψεις και τις λέει, take it or leave it!»
Τηλεόραση

Πασχάλης: «Οι δηλώσεις Νταλάρα είναι σωστές, έχει απόψεις και τις λέει, take it or leave it!»

Πασχάλης: «Οι δηλώσεις Νταλάρα είναι σωστές, έχει απόψεις και τις λέει, take it or leave it!»

Όσα είπε για τη Eurovision, την κόρη του που διαπρέπει στο εξωτερικό και τα εγγόνια του

Ο Πασχάλης μίλησε στην εκπομπή Ακόμα δεν είδες τίποτα για τη μουσική του, την κόρη του που διαπρέπει, τον Γιώργο Νταλάρα, τη Eurovision.

«Τα τραγούδια μου είναι διαχρονικά, αρέσουν και σε μικρούς και σε μεγάλους. Το τραγούδι Ο τρόπος’που έγραψα άλλαξε τα δεδομένα στην μοντέρνα μουσική, από αυτό γεννήθηκε η ελληνική ποπ».

«Μικρός δούλεψα ως πωλητής σε κατάστημα παπουτσιών, βαφέας αυτοκίνητων και στα 17 χρονών “έμπλεξα” με τα συγκροτήματα».

Στην συνέχεια ο καλλιτέχνης αναφέρθηκε στην Eurovision: «Το Μάθημα Σολφέζ παραμένει μέχρι σήμερα στην κατηγορία των πρωτοτύπων τραγουδιών της Εurovision. Ως Έλληνας καλλιτέχνης νιώθω ικανοποίηση που θα με εκπροσωπήσει η Μαρίνα Σάττι στην φετινή Εurovision. Η Εurovision δεν είναι “πανηγυράκι” όπως κάποτε χαρακτηρίστηκε, είναι εάν πολύ μεγάλο μουσικό γεγονός παγκόσμια».

«Οι δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα κατ’ εμέ είναι σωστές. Ίσως κάποιες στιγμές, άνθρωποι που έχουν το βήμα θα πρέπει να λένε κάποια πράγματα που μπορεί να ενοχλούν. Ο Γιώργος Νταλάρας έχει απόψεις και τις λέει, take it or leave it» επεσήμανε.

Με συγκίνησε μίλησε για την κόρη του: «Η Ζηνοβία βρίσκεται εδώ και πάνω από δέκα χρόνια στη Γαλλία και εργάζεται ως μουσικοσυνθέτης. Η κόρη μου πρόσφατα μας έκανε πολύ περήφανους γιατί τραγούδια της επέλεξε η NASA. Το κομμάτι της κόρης μου, Wonders of the earth, επενδύει μουσικά το ντοκιμαντέρ για το διαστημικό τηλεσκόπιο Ηubble». Το The storm is coming ντύνει μουσικά ντοκιμαντέρ της μετεωρολογικής υπηρεσίας της Αμερικής. Της εύχομαι και στο κόκκινο χαλί!

Όταν τραγουδούσαμε τους Καταπληκτικούς ήταν μαθήτρια στο Λύκειο και είχε γίνει και “εθνικός ύμνος” των μπαμπάδων!»

Καταλήγοντας είπε ότι θέλει τα εγγόνια του να τον φωνάζουν «παππού».

«Τα δυο εγγόνια που έχω είναι από τον γιο μου, η Αλίκη που είναι δέκα χρόνων και ο Άγγελος πέντε. Δεν είμαι παππούς των πολλών χατιριών, σε ό, τι πρέπει λέω “ναι”, σε ό, τι δεν πρέπει λέω “όχι”».