Πατέρας Καρολάιν Κράουτς: «Ο τρόμος του Αναγνωστόπουλου είναι τέτοιος που….»
Τηλεόραση

Πατέρας Καρολάιν Κράουτς: «Ο τρόμος του Αναγνωστόπουλου είναι τέτοιος που….»

Πατέρας Καρολάιν Κράουτς: «Ο τρόμος του Αναγνωστόπουλου είναι τέτοιος που….»

Η περιβόητη επιστολή που «καίει» τον συζυγοκτόνο και οι φόβοι για τη ζωή του

Στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» μίλησε ο πατέρας της Καρολάιν Κράουτς για την απόφαση του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου να παραιτηθεί από την έφερε αλλά και τους λόγους για τους οποίους το έκανε.

Όπως είχε δηλώσει και πριν από καιρό, είχε λάβει μια επιστολή στην οποία ο συζυγοκτόνος επεξηγούσε ακριβώς τον τρόπο που είχε εμπλακεί σε σπείρα ναρκωτικών και τον λόγο που σκότωσε την Καρολάιν.

«Όπως ήδη γνωρίζετε την Πέμπτη 6 Ιουνίου, ο Θανάσης Χαρμάνης, ο δικηγόρος που εκπροσωπεί τη Σούζαν ήταν προετοιμασμένος να θέσει υπόψιν του δικαστηρίου την επιστολή του κατηγορούμενου που έστειλε σε εμένα και στη Σούζαν μέσα από τις φυλακές. Αυτή η πρόθεση δημοσιοποίησης στην δικαστική αίθουσα δημιούργησε πανικό στο στρατόπεδο του καθ’ ομολογίαν δολοφόνου της κόρης μου γιατί στη συγκεκριμένη επιστολή παρουσιαζόταν αναλυτικά πώς είχε εμπλακεί σε σπείρα ναρκωτικών.

Δημιούργησε πανικό γιατί σε όλη τη διάρκεια της δίκης, ο συζυγοκτόνος έλεγε πάντα ότι η δολοφονία της Καρολάιν προκλήθηκε από καθαρά ενδοοικογενειακό ζήτημα και δεν υπήρχε συμμετοχή εξωγενών παραγόντων. Ο πανικός ήταν τέτοιος που ο κατηγορούμενος δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο την Τετάρτη στις 7 Ιουνίου, με τον δικηγόρου να τονίζει πώς επιθυμούσε να παραιτηθεί της έφεσης!

Ο λόγος για τον οποίο ήθελε να αποφύγει και την παραμικρή αναφορά στην σπείρα ναρκωτικών ήταν ξεκάθαρα ο απόλυτος τρόμος που του δημιουργεί αυτό το θέμα, αναγνωρίζοντας το γεγονός ότι αν στρέψει την προσοχή σε αυτούς, η ζωή του θα βρίσκεται σε απόλυτο κίνδυνο.

Τώρα που το Εφετείο αποφάσισε ότι η δίκη θα συνεχιστεί κανονικά στις 12 Σεπτεμβρίου, φαντάζομαι ότι παρακαλάει τις αρχές των φυλακών να τον θέσουν υπό προστασία».