Παύλος Χαϊκάλης: «Έχουν φαγωθεί αν μιλάω με τον Φιλιππίδη. Να μην τον πάρω…»
Τηλεόραση

Παύλος Χαϊκάλης: «Έχουν φαγωθεί αν μιλάω με τον Φιλιππίδη. Να μην τον πάρω…»

Παύλος Χαϊκάλης: «Έχουν φαγωθεί αν μιλάω με τον Φιλιππίδη. Να μην τον πάρω…»

Η επανεμφάνισή του με μια μεγάλη συνέντευξη στην ΕΡΤ όπου μιλάει για όλους και για όλα

Την πρώτη του μεγάλη συνέντευξη στον τόπο που πλέον κατοικεί μόνιμα, το Κατάκολο, από όπου είναι και η καταγωγή του, έδωσε ο Παύλος Χαϊκάλης και μιλάει για όλα.

Ο ηθοποιός που έχει αποσυρθεί από την Αθήνα μετά την εμπλοκή του ονόματός του σε υπόθεση παρενόχλησης, μίλησε στην εκπομπή Δύο στις 10 της ΕΡΤ και το πρώτο μέρος αυτής θα μεταδοθεί το Σάββατο 14/10.

Ο ηθοποιός διαμένει στο πατρικό του και όπως είπε στη δημοσιογράφο Πένυ Καβέτσου, «είναι μια όαση για μένα, έχω βρει την ηρεμία μου, έχω αλλάξει τρόπο σκέψης, ζωής, τα πάντα όλα.

Η μέρα περνάει φτιάχνοντας τον κήπο. Δεν μου λείπει ούτε κατά διάνοια η Αθήνα. Δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα ρθει η ζωή έτσι να γυρίσω στα πάτρια εδάφη.

Σαν να ήρθε μια θεία φώτιση σήκω και φύγε γιατί αυτός ο χώρος δεν σου πάει. Αυτή η ανθρωποφαγία, που μιλάμε και λέμε πράγματα ο ένας για τον άλλον χωρίς να ξέρουμε… Προέχει να είμαι άνθρωπος και όχι ηθοποιός.

Χαϊκάλης σημαίνει “λέει καλημέρα θα τον τσακίσουμε γιατί έχει συννεφιά”. Βλέπω έναν κόσμο να συνεχίζει να βγάζει κακία.

Έχουν φαγωθεί αν μιλάω με τον Φιλιππίδη. Να μην τον πάρω σε μια δύσκολη στιγμή τηλέφωνο και αντ’ αυτού να του δώσω μια κλωτσιά να πάει παρακάτω.

Είδα ανθρώπους να μιλάνε που δεν έχουν κανέναν λόγο να μιλήσουν. Το ότι δολοφονούμε μια προσωπικότητα δεν ασχολείται κανένας.

Το κέρδος μου από την πολιτική είναι ότι δεν μπορεί να με κοροϊδέψει κανένας» είπε μεταξύ άλλων.