Πέτρος Γαϊτάνος: «Στη διαφήμιση μού είχαν προτείνει να κάνω και τον τραγουδιστή heavy metal»
Τηλεόραση

Πέτρος Γαϊτάνος: «Στη διαφήμιση μού είχαν προτείνει να κάνω και τον τραγουδιστή heavy metal»

Πέτρος Γαϊτάνος: «Στη διαφήμιση μού είχαν προτείνει να κάνω και τον τραγουδιστή heavy metal»

Ο Πέτρος Γαϊτάνος βρέθηκε καλεσμένος στο The 2night Show του Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε για την πολυσυζητημένη συμμετοχή του στην πασχαλινή διαφήμιση εταιρείας παιχνιδιών.

Ο λόγος που δέχθηκε

“Οι απαντήσεις που έδωσα στο σποτ, ήταν κι αυτές που έδωσα όταν με πήραν τηλέφωνο για τη διαφήμιση” είπε αρχικά και πρόσθεσε: “Δεν είναι ωραίο να εξαπατάς τον κόσμο στις διαφημίσεις. Αυτή η διαφημιστική εταιρία με προσέγγισε πριν από έναν χρόνο, ήταν λίγο πιο σοβαρό. Δεν το κάναμε και επανήλθαν φέτος. Ήταν καρποφόρα η σκέψη τους. Με γοήτευσε το ό,τι έβαλα τις πραγματικές μου απαντήσεις όταν με προσέγγισαν. Οι άνθρωποι αυτοί μου ζήτησαν να κάνουμε κάτι που να είμαι εγώ, να αφορά εμένα”.

“Ο κόσμος είδε πως έχω χιούμορ κι όχι σοβαροφάνεια. Δεν μπορώ να κάνω πλάκα με τους εκκλησιαστικούς ύμνους, αλλά εν κατακλείδι, μπορεί να προσεγγίζω πράγματα με σοβαρότητα, αλλά είμαι ένα άτομο που έχω χιούμορ στη ζωή μου” ανέφερε στη συνέχεια.

“Δεν είναι το παν τα χρήματα στη ζωή μου, αλλά σε μια δουλειά, εμπορική, προφανώς και πρέπει να επωφελείται το άτομο οικονομικώς. Με ενδιέφερε το οικονομικό, αλλά όχι τόσο πολύ. Δεν ήταν το κύριο. Ήθελα να επικοινωνήσω πράγματα για μένα, ότι δεν είμαι περίεργος, αλλά έχω χιούμορ. Πέρασα ένα μήνυμα, ήταν κέρδος για εμένα αυτό. Καλό είναι να αναζητάμε κάθε Πάσχα την ουσία. Ήταν γοητευτικό όλο αυτό και πέρασα πολύ ωραία” τόνισε.

Το αστείο στα γυρίσματα και το σενάριο που απέρριψε

Όπως είπε πήρε θετική εισήγηση από τον Πνευματικό του, πριν πει το “ναι”. Όσον αφορά το πιο αστείο σημείο του γυρίσματος, είπε πως ήταν όταν πήραν φωτιά τα μαλλιά, τα οποία δεν ήταν δικά του, γιατί τον ρόλο αυτό τον έπαιξε ένας κασκαντέρ. “Χτυπιόμουν κάτω από τα γέλια, ήταν πολύ αστείο. Άλλαξα ατάκες στο γύρισμα, πρόσεξα πάρα πολύ τα πάντα κι οι άνθρωποι της παραγωγής δέχτηκαν τα πάντα. Μπορεί να έχει ποιότητα το εμπορικό” σημείωσε.

Στη συνέχεια, αποκάλυψε ότι σ’ ένα από τα σενάρια που του πρότειναν για τη διαφήμιση ήταν ο ρόλος του τραγουδιστή heavy metal. Ο ίδιος τόνισε: «Ήταν έξω από εμένα».