Πέτρος Ίμβριος: «Όταν “έφυγε” ο Φρέντι Γερμανός, ο πρώην πεθερός μου, το ίδιο βράδυ τον είδα στο όνειρό μου»
Τηλεόραση

Πέτρος Ίμβριος: «Όταν “έφυγε” ο Φρέντι Γερμανός, ο πρώην πεθερός μου, το ίδιο βράδυ τον είδα στο όνειρό μου»

Πέτρος Ίμβριος: «Όταν “έφυγε” ο Φρέντι Γερμανός, ο πρώην πεθερός μου, το ίδιο βράδυ τον είδα στο όνειρό μου»

Όσα είπε για τον πρώην πεθερό του, την απώλεια του πατέρα του και τη σεξουαλική παρενόχληση που είχε δεχτεί

Ο Πέτρος Ίμβριος μίλησε στο MEGA Καλημέρα για τη Ναταλία Γερμανού, την απώλεια του πατέρα του και τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχθηκε στην αρχή της καριέρας του.

Με αφορμή την πρώην σχέση του με την Ναταλία Γερμανού, τα σχόλια που τον είχαν αδικήσει και την σκέψη του να κάνουν οικογένεια, είπε:

«Με είχαν ενοχλήσει τα σχόλια ότι παντρεύτηκα την Ναταλία για την διασημότητα, εγώ είχα τις καλύτερες προθέσεις. Αγαπούσα την Ναταλία, ήμουν ερωτευμένος και ήθελα να κάνω οικογένεια μαζί της.

Η Ναταλία μου είχε ξεκαθαρίσει από πριν ότι δεν θέλει να κάνει παιδιά και εγώ δεν μπορούσα να πιστέψω ότι κάποιος δεν θέλει να κάνει παιδιά, τότε».

Για την απώλεια του πατέρα του:

«Ο πατέρας μου ήταν ένας άνθρωπος που είχε ταλαιπωρηθεί στην ζωή του, τελευταία είχε κινητικά προβλήματα και ήταν κατάκοιτος και κάποια ψυχολογικά. Βίωσα την απώλειά του όπως νιώθει κάθε άνθρωπος όταν χάνει κάποιον δικό του.

Όταν “έφυγε” ο Φρέντι Γερμανός, ο πρώην πεθερός μου, το ίδιο βράδυ κιόλας τον είδα στο όνειρό μου. Αντίθετα τον πατέρα μου τον είδα μετά από ένα χρόνο αφότου έφυγε, και μάλιστα του το κράταγα κιόλας. Πιστεύω στα μεταφυσικά, όταν άρχισα να διαβάζω για αυτά μου έφευγε το μυαλό και αποφάσισα να επικεντρωθώ στα επίγεια».

Έπειτα μίλησε για την σεξουαλική παρενόχληση την οποία δέχθηκε και πως το αντιμετώπισε:

«Έχω δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση, αντέδρασα με χιούμορ και έξυπνο τρόπο αποφυγής. Ας μην κάνω καριέρα, δεν καταλαβαίνω ότι πρέπει να ξεπουληθώ για να κάνω καριέρα, θα βρω έναν άλλο σωστό τρόπο».

«Δεν έχω κάνει κάποια αισθητική παρέμβαση έως τώρα».

Ακόμα σχολιάζοντας τον Στέφανο Κασσελάκη είπε:

«Σαν πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα έπρεπε να επικεντρωθεί στο πολιτικό του πρόγραμμα. Η σεξουαλικότητα του είναι δική του απόφαση δεν αφορά του ψηφοφόρους».

Στην ερώτηση, αν τα παιδιά του, του έλεγαν ότι έλκονται από το ίδιο φύλο, πως θα αντιδρούσε είπε:

«Πως να αντιδράσω; Αγαπώ το παιδί μου είτε έλκεται από το ίδιο φύλο, είτε από το αντίθετο. Δεν το συζητώ καν, σαφώς θα είμαι μαζί με το παιδί μου».

Δείτε όλη την συνέντευξη: