Πέτρος Κουσουλός: «Απειλές σε μένα; Αν προκληθώ, θα σπάσω το απόρρητο»
Τηλεόραση

Πέτρος Κουσουλός: «Απειλές σε μένα; Αν προκληθώ, θα σπάσω το απόρρητο»

Πέτρος Κουσουλός: «Απειλές σε μένα; Αν προκληθώ, θα σπάσω το απόρρητο»

Η απάντησή του σε όσους του βάζουν τρικλοποδιές για την υπόθεση της Πάτρας

Την ανάρτηση του δικηγόρου Γιάννη Απατσίδη διάβασε στον αέρα της εκπομπής, Ανοιχτές Υποθέσεις, ο Πέτρος Κουσουλός.

Ο συνήγορος υπεράσπισης της κ. Τσιόλα κούνησε το δάχτυλο στον Πέτρο Κουσουλό ότι ασχολείται αρκετά με την υπόθεση της Πάτρας, αγνοώντας άλλες εξίσου σοβαρές υποθέσεις.

Με μία μακροσκελή ανάρτηση έκανε τις δικές του παρατηρήσεις, με τον Πέτρο Κουσουλό να μην «μασάει».

Αντιθέτως, απάντησε καταλλήλως στέλνοντας και το δικό του μήνυμα σε όσους προσπαθούν με κάθε τρόπο να του βάλουν τρικλοποδιές ώστε να μην βγει στο φως η αλήθεια!

«Οφείλω να πω στον κ. Απατσίδη, ότι αφενός δεν έχουμε καμία εμμονή με την κ. Τσιόλα, αφετέρου ο ίδιος ομολογεί ότι πήρε αντίγραφα της δικογραφίας και τα έδωσε στην εντολέα του. Κατά τρίτον να του πω ότι έχουμε ασχοληθεί με το θέμα των Τεμπών πολλάκις. Απλά θέλω να πω ότι εμείς εδώ πέρα δεν είμαστε διατεθειμένοι να παίξουμε το παιχνιδάκι κανενός. Και φυσικά στην εφημερίδα, της οποίας την έκδοση υπογράφω εγώ, δεν θα παίξω το παιχνιδάκι κανενός.

Έχω καταλάβει πολύ καλά το παιχνιδάκι που παίζετε, το έχω αντιληφθεί. Οπότε νομίζω ότι μπορείτε κάλλιστα να απευθυνθείτε εκεί που ξέρετε και μπορείτε. Αλλά στη δική μου πλάτη δεν θα παιχτεί κανενός είδος παιχνίδι. Και αν χρειαστεί θα σπάσω το απόρρητο! Αν προκληθώ; Αν προκληθώ; Σε εμένα απειλές; Δεν σπάω ποτέ το απόρρητο, το έχω Ευαγγέλιο. Αν προκληθώ, όχι μόνο θα το σπάσω αλλά θα τους πάρει και θα τους σηκώσει για να υπερασπιστώ την τιμή μου!».

Διαβάστε επίσης

Πάτρα: Η αποκάλυψη των Ανοιχτών Υποθέσεων που «τάραξε» το Υπουργείο Δικαιοσύνης – Η ΕΔΕ για τις ενέργειες της Τσιόλα