Πέτρος Κουσουλός για υπόθεση Πάτρας: «Μιλάμε για τρία παιδιά που έχασαν τη ζωή τους, για όνομα του Θεού»
Τηλεόραση

Πέτρος Κουσουλός για υπόθεση Πάτρας: «Μιλάμε για τρία παιδιά που έχασαν τη ζωή τους, για όνομα του Θεού»

Πέτρος Κουσουλός για υπόθεση Πάτρας: «Μιλάμε για τρία παιδιά που έχασαν τη ζωή τους, για όνομα του Θεού»

Το σχόλιο του Θανάση Κατερινόπουλου για την υπόθεση Πισπιρίγκου

Όλο και περισσότερες θα είναι οι εξελίξεις και τα ντοκουμέντα που θα βλέπουν το φως της δημοσιότητας για την υπόθεση της Πάτρας, με τον Πέτρο Κουσουλό να ασχολείται εκ βαθέων στην εκπομπή, Ανοιχτές Υποθέσεις.

Είναι από τους ελάχιστους δημοσιογράφους που παρά τις απειλές που έχει δεχθεί όλα αυτά τα χρόνια, τα βγάζει όλα στο φως για να δικαιωθούν επιτέλους οι τρεις αυτές αθώες ψυχές.

Κλείνοντας την εκπομπή και με αφορμή την επερχόμενη δίκη για τον θάνατο της Ίριδας και της Μαλένας αναφέρθηκε και στους ιατροδικαστές και στον τρόπο που συμπεριφέρθηκαν!

«Καλώ όλους όσοι εμπλέκονται με αυτή την ιστορία να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων. Μιλάμε για τρία παιδιά που έχουν φύγει από τη ζωή. Για όνομα του Θεού και της Παναγίας. Δεν αναφέρομαι μόνο στους συγγενείς της κατηγορουμένης – ισοβίτισσας. Αναφέρομαι και στους ιατροδικαστές! Θα είμαστε άτεγκτοι με όλους αυτούς τους κυρίους. Έχουμε να παρουσιάσουμε πλούσιο ρεπορτάζ και θα φρίξετε με το πώς συμπεριφέρθηκαν, με τον χειρότερο τρόπο! Αυτοί συμπεριφέρθηκαν με τον χειρότερο τρόπο που θα μπορούσε να συμπεριφερθεί επιστήμονας και άνθρωπος. Και επιμένουν σε αυτή την τακτική», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Πέτρος Κουσουλός.

Ο Θανάσης Κατερινόπουλος έκανε από το δικό του σχόλιο για την υπόθεση τονίζοντας ότι στα επόμενα χρόνια θα είναι αντικείμενο μελέτης!

«Η υπόθεση θα είναι τα επόμενα χρόνια αντικείμενο ανάλυσης από τις σχολές της εγκληματολογίας, ψυχολογίας και νομικής σχολής. Θα καταγραφεί ως μοναδική στα παγκόσμια νομικά δικαστικά χρονικά. Από εκεί και πέρα, δεν υπάρχει ίχνος ενσυναίσθησης. Όλα τα αρνητικά συναισθήματα βγήκαν προς τα έξω, είναι τραγικό. Κάποιοι αγωνίζονται να κάνουν ένα παιδί και δεν μπορούν και άλλοι τα χάνουν. Δεν είναι μάνες και δεν θέλω να τις χαρακτηρίσω».

Διαβάστε επίσης

Πάτρα: Οι αντιφάσεις της Δήμητρας Πισπιρίγκου, η ατάκα – κόλαφος της Βέλτση και η κλήση στο ΕΚΑΒ από τον Κατερινόπουλο