Πέτρος Κουσουλός: «Συμβουλεύτηκα ειδικούς για να πω στα παιδιά μου…»
Τηλεόραση

Πέτρος Κουσουλός: «Συμβουλεύτηκα ειδικούς για να πω στα παιδιά μου…»

Πέτρος Κουσουλός: «Συμβουλεύτηκα ειδικούς για να πω στα παιδιά μου…»

Ο Πέτρος Κουσουλός μίλησε στην Κατερίνα Καινούργιου για τη νέα του σύντροφο, το τρίτο του παιδί, το «διαζύγιο» με τη Ζήνα Κουτσελίνη και τον Αλέξη Κούγια

Ο Πέτρος Κουσουλός ήταν καλεσμένος της Κατερίνας Καινούργιου και όπως είναι φυσικό οι πρώτες ερωτήσεις αφορούσαν το τρίτο παιδί που περιμένει από ώρα σε ώρα με τη νέα του σύντροφο και καλή φίλη της παρουσιάστριας.

Αρχικά έκανε σχόλιο για τον συνήγορο του 26χρονο δολοφόνου της Ελένης Τοπαλούδη λέγοντας ότι «οι δικηγόροι πολλές φορές αυτά που λένε με ξεπερνάνε, κάνουν ακραία πράγματα. Είναι φρικιαστική υπόθεση, μας έχει στιγματίσει. Είναι ένα μήνυμα στην κοινωνία να μπει ένα φρένο».

Η αποχώρησή του από την εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη

Για την αποχώρησή του από την εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη είπε:

«Είναι κάτι που συνέβη, ήταν μια καθαρά προσωπική απόφαση, με απασχόλησε πάρα πολύ. Οφείλω πολλά στη Ζήνα. Πρέπει να πω ότι η Ζήνα είναι κάτι παραπάνω από συνεργάτιδα. Είναι μια αδελφή ψυχή, μια γυναίκα που γνωρίζει την τηλεόραση και της εύχομαι  καλή επιτυχία. Μετά από 2,5 χρόνια και κάποιες συζητήσεις που έγιναν τον Ιούλιο με τους υπεύθυνους του καναλιού που διαχειρίζονται τα budget επέλεξα να διακόψω. Στο τρέιλερ μπήκα εμβόλιμος και θα προβαλλόταν το κομμάτι αν συμφωνούσαμε.

Όταν πήγα να συζητήσω με τους υπεύθυνους του καναλιού για βραδινή εκπομπή μου είπαν ότι δεν υπάρχει μπάτζετ.

Η σχέση μου με τη Ζήνα είναι πάρα πολύ καλή. Η Ζήνα είναι οικογένεια» τόνισε.

Όσο για το επόμενο τηλεοπτικό του βήμα: «Υπάρχουν συζητήσεις για κάτι ενημερωτικό αλλά εβδομαδιαίο. Δεν είναι κάτι προχωρημένο, έχουν γίνει συζητήσεις, έχουν μπει ορισμένα δεδομένα στο τραπέζι. Η δική μου επιθυμία είναι να γίνει μια εβδομαδιαία ερευνητική εκπομπή που λείπει αυτή τη στιγμή από την τηλεόραση. Είναι αμιγώς ενημερωτικό και δεν αφορά την ψυχαγωγία γιατί έχουν ακουστεί πάρα πολλά».

Το παιδί που περιμένει και η προσωπική του ζωή

Ο δημοσιογράφος μίλησε για το τρίτο παιδί που περιμένει με τη νέα του σύντροφο από ώρα σε ώρα και θα είναι κοριτσάκι.

Μάλιστα η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε ότι προσπάθησε να της κάνει προξενιό με έναν φίλο του αλλά μάλλον δεν έπιασε. «Του λέω δεν μου αρέσει». «Ποτέ μην κρίνεις ανθρώπους από την πρώτη συνάντηση» της είπε εκείνος.

«Η Ευαγγελία είναι κολλητή της Μαριλού και όλες μαζί κάνουμε πάρα πολλή παρέα και όταν έμαθα για τον Πέτρο το σεβάστηκα απόλυτα γιατί υπάρχουν και δυο παιδιά» είπε η παρουσιάστρια.

«Συμβουλεύτηκα ειδικούς και εγώ και η πρώην σύζυγός μου για το πώς θα το πούμε στα παιδιά μας. Είναι πολλές οι αλλαγές που γίνονται στη ζωή τους. Κρέμονταν από τη μαμά και τον μπαμπά και ξαφνικά χωρίζουν και στη ζωή του μπαμπά μπαίνει μια νέα γυναίκα. Οι ειδικοί μου είπαν να τους πω πάρα πολύ απλά ότι θα έρθει στη ζωή ένα νέο αδελφάκι που θα είναι μαζί και θα τους φέρει δώρα. Όταν το άκουσαν οι μικρές καταλαβαίνεις πώς αντέδρασαν. Το καλό είναι ότι η Ευαγγελία έχει εξαιρετική σχέση με τις μικρές. Τις αγαπάει και εκείνες την αγαπάνε. Κι εγώ είχα άγχος όταν γνωρίστηκαν γιατί η γνωριμία έπρεπε να γίνει σταδιακά. Για την Ευαγγελία ήμουν σίγουρος ότι θα τα πάει καλά με τις μικρές γιατί είναι σπάνιας ποιότητας άνθρωπος. Τώρα θα με βρίζει που μιλάω για αυτήν» είπε ο δημοσιογράφος.

«Δεν έχω κάτι να κρύψω. Η προσωπική μου ζωή ήταν πάντα διάφανη. Έκανα έναν γάμο.  Ο γάμος για χι ψι λόγους δεν πήγε καλά. Τα παιδιά μου ήταν το μεγαλύτερο δώρο που μπορούσα να αποκομίσω. Είμαι πάνω από τα παιδιά μου όπως και η πρώην σύζυγός μου. Η ζωή προχωράει. Ενδεχομένως κάποιοι να πουν ότι προχώρησα πολύ γρήγορα. Η ζωή είναι δική σου και κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει τι συμβαίνει στο σπίτι του άλλου.

Καλό είναι οι άνθρωποι να συμβουλεύονται ειδικούς. Και στο διαζύγιο είχαμε συμβουλευτεί ειδικούς. Πολλές φορές δεν μπορούμε να διαχειριστούμε καλά καλά τα δικά μας προβλήματα, πόσω μάλλον τον ψυχισμό των παιδιών» ανέφερε.

Για τον Κούγια

Ο δημοσιογράφος αναφέρθηκε και στην κόντρα του με τον Αλέξη Κούγια.

«Και γονυπετής να έρθει να ζητήσει συγγνώμη δεν θα κάνω πίσω. Η κόντρα μας ξεκίνησε από την υπόθεση Λιγνάδη. Γνωριζόμαστε πάρα πολλά χρόνια, με έχει πάρει και με έχει παρακαλέσει να βάλω πρωτοσέλιδο θέμα που ήθελε. Δεν είχαμε κοινωνική συναναστροφή αλλά είχαμε μια καλή επαγγελματική σχέση.

Αντιλήφθηκα ότι είχε μια επιθετική διάθεση προς το πρόσωπό μου όταν άρχισα να αποκαλύπτω τις δυσώδεις πτυχές της υπόθεσης Λιγνάδη.

Δεν θα πάρω κανέναν τηλέφωνο και δεν έχω ανάγκη και κανέναν, τους έχω όλους γραμμένους στα πράσινα παπούτσια μου. Δεν θα έπαιρνα κανέναν Κούγια και κανένα δικηγόρο. Συνέλεξα όλα όσα έλεγε για μένα, κανένας δεν μπορεί να παίξει με την οικογένειά μου, την ηθική μου

Ο πνιγμένος προσπαθεί να πιαστεί από οπουδήποτε μπορεί» είπε χαρακτηριστικά.