Πέτρος Συρίγος: «Η κόρη μου όταν πήγαμε θάλασσα κατάπιε κατά λάθος νερό, έβηχε τόσο πολύ που είχε μείνει ένα στάδιο πριν από την ανάνηψη»
Τηλεόραση

Πέτρος Συρίγος: «Η κόρη μου όταν πήγαμε θάλασσα κατάπιε κατά λάθος νερό, έβηχε τόσο πολύ που είχε μείνει ένα στάδιο πριν από την ανάνηψη»

Πέτρος Συρίγος: «Η κόρη μου όταν πήγαμε θάλασσα κατάπιε κατά λάθος νερό, έβηχε τόσο πολύ που είχε μείνει ένα στάδιο πριν από την ανάνηψη»

Όσα μοιράστηκε στην εκπομπή, Μαμά-δες

Καλεσμένος στην εκπομπή, Μαμά-δες, βρέθηκε ο Πέτρος Συρίγος και μιλά για το πώς μπήκε στη ζωή του η τηλεόραση αλλά και το πώς είναι η ζωή με ένα παιδί.

«Η τηλεόραση δεν ξέρω πως ήρθε στη ζωή μου. Δεν μπορούσα να βγάλω ούτε σέλφι, δεν είχα σκεφτεί ποτέ να είμαι μπροστά στις κάμερες. Μου έρχεται ένα μήνυμα από μια φίλη μου και είχε δει από την Ελένη Μενεγάκη ότι δεν είχαν βρει μάγειρα ακόμα. Και έστειλα στο Facebook της εκπομπής ένα μίνι βιογραφικό. Έλαβα απάντηση “θα σε καλέσουμε”. Ήμουν πάνω στην μηχανή, κατεβαίνω και βλέπω άπειρες κλήσεις από σταθερό. Παίρνω πίσω και ήταν από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη. Πήγα, είδα την Ελένη και λέω “ώπα”. Κάναμε κάστινγκ στο κάστινγκ. Βγάζω έναν εαυτό σαν να είμαι χρόνια στο κουρμπέτι. Η Ελένη ξεκινούσε άμεσα, κανένα τηλέφωνο. Μετά με πήραν και μου είπαν “να έρθετε, να συζητήσουμε” και έτσι ξεκίνησε η τηλεόραση το 2017».

«Βρήκαμε τα πατήματά μας μετά από τσακωμούς. Γιατί τσακώνεσαι; Δεν κοιμάσαι και νευριάζεις πολύ. Έβλεπα τον εαυτό μου και λέω “Κάτσε ρε Πέτρο. Τσακώνεσαι για χαζά πράγματα”. Μπαίνεις σε έναν κυκεώνα με αυτό τον καινούργιο που έχετε σκοπό να μεγαλώσετε το παιδί. Αλλά τσακώνεσαι για χαζομάρες! Δεν έχεις χώρο με το παιδί στο σπίτι. Δεν είμαι από τους ανθρώπους που θα έκανα παιδί για να έχει παρέα το πρώτο. Δεν ξέρω ακόμα! Όσο μεγαλώνει η Βαλέρια, βλέπω πράγματα που έκανε παλαιότερα και μου λείπει».

«Η Βαλέρια είναι δύο χρονών και δύο μηνών! Δοκιμαζόμαστε σαν άνθρωποι. Θεωρώ ότι μέχρι τα δύο έτη δεν σου αφήνει χρόνο το παιδί. Γιατί και εσύ το μαθαίνεις το παιδί κι αυτό την καθημερινότητα. Από εδώ και πέρα ευελπιστώ να έχουμε χρόνο για εμάς. Κοιμάται εκπληκτικά, ανοίγει το μάτι, τελειώνουν όλα! Εκεί ξεκινάει ένα διαφορετικό παιδί που έχει πολλή ενέργεια, θέλει να ζει την κάθε στιγμή. Και όπου χρειάζεται είμαστε από πίσω!

Δεν κάθεσαι ποτέ να φας με το παιδί αλλά το προσπαθούμε και πιστεύουμε ότι κάποια στιγμή θα το καταφέρουμε να κάτσουμε κανονικά. Θέλουμε αυτό που ζούμε να το βλέπει, να το ευχαριστιέται. Μια φορά ήμασταν μέσα στη θάλασσα αγκαλιά, κάπως έγινε, γυρνάει το κεφάλι της και μπαίνει μέσα. Σε δευτερόλεπτα τη σηκώνει αλλά είχε πιει νερό. Τη βλέπω να βήχει και παθαίνω πανικό! Και εκείνη την ώρα βγαίνω προς τα έξω, το παιδί έβηχε τόσο πολύ και μου είχε μείνει ένα στάδιο για να κάνω ανάνηψη. Το παιδί συνέρχεται, η σύζυγός μου έκλαιγε. Μου έκανε εντύπωση ότι δεν ήρθε ούτε ένας να βοηθήσει ενώ ήταν γεμάτη η παραλία. Νευρίασα τόσο πολύ μετά!».

Διαβάστε επίσης

Πέτρος Συρίγος: «Η Κατερίνα Καινούργιου είναι αληθινή, αυτό που θέλει θα το πει»