Ποιος ποπ καλλιτέχνης εμφανίστηκε με ξανθιά περούκα και μοίρασε φυλλάδια σε περαστικούς;
Τηλεόραση

Ποιος ποπ καλλιτέχνης εμφανίστηκε με ξανθιά περούκα και μοίρασε φυλλάδια σε περαστικούς;

Ποιος ποπ καλλιτέχνης εμφανίστηκε με ξανθιά περούκα και μοίρασε φυλλάδια σε περαστικούς;

Το πέτυχε το challenge που του δόθηκε;

Είναι ένας από τους πιο πολυσυζητημένους καλλιτέχνες για πάνω από δύο δεκαετίες αφού ήταν πάντα πρωτοπόρος στις εμφανίσεις του.

Η ενέργειά του αλλά και η φωνή του τον έκαναν να χαρακτηριστεί ως Έλληνας ποπ σταρ που κανείς μέχρι στιγμής δεν του έχει πάρει αυτόν τον τίτλο.

Και ποιος είναι; Μα φυσικά ο Σάκης Ρουβάς!

Καλεσμένος στον Fipster και την στήλη του Θάρρος ή Αλήθεια στο Youtube ο Σάκης Ρουβάς ήταν έτοιμος να απαντήσει σε όλα αλλά και να εκπληρώσει τα challenges που του δόθηκαν.

«Άμα παρακολουθήσεις την πορεία μου αυτό που με χαρακτήριζε πολύ έντονα τα πρώτα χρόνια είναι ότι δεν με ενδιέφερε τι θα πει ο κόσμος. Το μόνο που δεν με ενδιαφέρει είναι τι θα πει ο κόσμος. Έκανα το κέφι μου και αυτό που γούσταρα. Όταν δεν έχεις να χάσεις τίποτα…Όταν ξεκίνησα την καριέρα μου, βρισκόμουν σε μία κατάσταση που δεν είχα τίποτα να χάσω. Από το μηδέν, δεν φοβάσαι. Αυτή η πορεία μέχρι να φτάσεις στα 10 σου δημιουργεί μια αυτοπεποίθηση και ένα πλαίσιο και μια ελευθερία ότι μπορώ να πειραματιστώ και να κάνω πράγματα. Δεν πρέπει να φοβάσαι να κάνεις λάθος. Αν υπάρχει λάθος και όταν το κάνεις αμέσως θα μάθεις κάτι. Είναι σαν να φοβάσαι ότι θα εξελιχθείς.

Διακατέχομαι από κάποιον συντηρητισμό μέσα μου που δεν έχω αποβάλλει πλήρως που θα με σταματούσε από το να είμαι όπως ήθελα. Για παράδειγμα, μου αρέσει να κάνω μπάνιο γυμνός. Έχω φίλους γυμνιστές που δεν τους ενδιαφέρει. Ο συντηρητισμός που έχω μου επιβάλλει το τι θα πει ο κόσμος. Αν με ρωτάς αν παραπονιέμαι για αυτό που μου συμβαίνει είναι ξεκάθαρα όχι. Όλη αυτή η διαδρομή μου έχει προσφέρει ωραίες εμπειρίες που δεν θα ήθελα να μην τις έχω ζήσει», είπε μεταξύ άλλων.

Όταν χρειάστηκε να κάνει το τελευταίο θάρρος, έπρεπε να φορέσει περούκα ξανθιά, μαύρα γυαλιά και να μοιράσει φυλλάδια στο δρόμο.

Με την καθοδήγηση του Fipster πήγαινε σε περαστικούς και τους διαφήμιζε το μαγαζί που εμφανίζεται, τους τραγουδούσε.

Ελάχιστοι ήταν εκείνοι που αντιλήφθηκαν ποιος πραγματικά είναι και φυσικά οι αγκαλιές δεν έλειψαν!

Διαβάστε επίσης

Απόστολος Ρουβάς: Η πρώτη φωτογραφία με τον 2,5 μηνών γιο του