Πολυχρονίδης: Το άγνωστο σκηνικό για τον «Τροχό της Τύχης» – «Είμαι γυμνός τελείως…»
Τηλεόραση

Πολυχρονίδης: Το άγνωστο σκηνικό για τον «Τροχό της Τύχης» – «Είμαι γυμνός τελείως…»

Πολυχρονίδης: Το άγνωστο σκηνικό για τον «Τροχό της Τύχης» – «Είμαι γυμνός τελείως…»

Η αποκάλυψη για το παρασκήνιο πίσω από την πρόταση που δέχτηκε

Τον Πέτρο Πολυχρονίδη υποδέχτηκαν στο «Στούντιο 4» η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος και αναφέρθηκε στην τηλεόραση, στον χωρισμό του αλλά και τη νέα σελίδα που γύρισε στην προσωπική του ζωή.

Μιλώντας για τον «Τροχό της Τύχης» αποκάλυψε το επικό σκηνικό πίσω από την πρόταση που δέχτηκε.

«Ντριν ντριν χτυπάει το τηλέφωνο “γεια σας, ο κ. Πολυχρονίδης;” και λέω πως είμαι εγώ. Εκείνη τη στιγμή εν τω μεταξύ έχει φάση πως, δεν το ξέρει πολύς κόσμος και αυτό μπορεί να μην το έχω πει και ποτέ, είμαι γυμνός τελείως και φοράω ένα βρεγμένο σορτσάκι – εσώρουχο σε μια λίμνη στην Κρήτη. Είχε μπει ο κροκόδειλος ο Σήφης, αν θυμάστε, και τον έψαχνα κάνοντας ρεπορτάζ. Ξαφνικά λοιπόν μου λένε στο τηλέφωνο για τον “Τροχό της Τύχης”, πως “έχουμε ένα κάστινγκ” και τα λοιπά ενώ εγώ δεν είχα ιδέα ότι γίνεται ξανά το παιχνίδι».

Πέτρος Πολυχρονίδης: Θα παρουσιάσει τη «Φάρμα»; Τι απαντά ο ίδιος;

«Δεν έχω την παραμικρή ιδέα και ούτε με ενδιαφέρει, με την έννοια πως η δουλειά μου για 20 χρόνια ήταν συγκεκριμένη και μάλιστα τότε σχεδίαζα την εκπομπή που θα έκανα την επόμενη χρονιά στο συνδρομητικό κανάλι. Ήμουν ευτυχισμένος».

«Θεωρώ λοιπόν πως κάποιος μου έκανε κάποια πλάκα και το κλείνω και στα μούτρα. “Ρε σεις, Πολυχρονίου από κάτω. Εδώ Πολυχρονίδης. Λάθος έχετε κάνει” τους λέω και το κλείνω. Πραγματικά θεωρούσα πως είναι αστείο όλο αυτό και αναρωτιόμουν τι δουλειά είχα εγώ σε αυτό» δήλωσε ο γνωστός παρουσιαστής.