«ΠΟΠ Μαγειρική»: Αυτοί θα είναι οι 5 πρώτοι καλεσμένοι και με «άρωμα» MasterChef
Τηλεόραση

«ΠΟΠ Μαγειρική»: Αυτοί θα είναι οι 5 πρώτοι καλεσμένοι και με «άρωμα» MasterChef

«ΠΟΠ Μαγειρική»: Αυτοί θα είναι οι 5 πρώτοι καλεσμένοι και με «άρωμα» MasterChef

Το ρεπορτάζ του Znews

Με εκλεκτούς καλεσμένους θα κάνει πρεμιέρα η ανανεωμένη «ΠΟΠ Μαγειρική» που παρουσιάζει ο σεφ Ανδρέας Λαγός στην ΕΡΤ.

Η εκπομπή επιστρέφει τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2023, και κάθε ημέρα, στις 14:00, αυτή τη φορά μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΤ1, για να μας ταξιδέψει σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Για πέμπτη συνεχή χρονιά, η εκπομπή που μας μαθαίνει όλους τους θησαυρούς της ελληνικής υπαίθρου, έρχεται  πλέον καθημερινά, με νέες συνταγές, εκλεκτούς καλεσμένους και μοναδικές εκπλήξεις για τους τηλεθεατές.

Ο σεφ Ανδρέας Λαγός, με αγαπημένα πρόσωπα της ελληνικής τηλεόρασης, καλλιτέχνες, δημοσιογράφους και ηθοποιούς, μαγειρεύει, πλημμυρίζοντας την κουζίνα της «ΠΟΠ Μαγειρικής» με διατροφικούς θησαυρούς της Ελλάδας.

Οι πρώτοι 5 καλεσμένοι του θα είναι κυριολεκτικά εκλεκτοί.

Η αρχή θα γίνει τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου οπότε θα κάνει ποδαρικό η «σιδηρά κυρία» της ενημέρωσης της ΕΡΤ1, η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια της ΕΡΤ, Σταυρούλα Χριστοφιλέα, σε μια σπάνια τηλεοπτική εμφάνιση.

Σειρά θα πάρει ο Νίκος Βουρλιώτης για να φτιάξει με τον σεφ κατσικάκι Ελασσόνας.

Η εκπομπή θα έχει και άρωμα ΜasterChef, αφού την Τετάρτη 13/9 στο πλατό μπαίνει ο Δημήτρης Μπέλλος που αποκαλύπτει τα επόμενα σχέδιά του, αλλά και τον λόγο που τον οδήγησε σε ένα reality μαγειρικής.

Επιπλέον απαντά στην ερώτηση ποιος μαγειρεύει, τελικά, στο σπίτι, εκείνος ή η σύντροφός του και νικήτρια του MasterChef, Μαρία Μπέη;

Τελευταίοι καλεσμένοι της εβδομάδας η Σόφη Ζαννίνου αλλά και ο Χρήστος Μάντακας σε μια σπάνια τηλεοπτική του εμφάνιση.