Πόπη Μαλλιωτάκη: «Έχω ακούσει πολλά. Ό,τι έχω κάνει, το έκανα στο σώμα»
Τηλεόραση

Πόπη Μαλλιωτάκη: «Έχω ακούσει πολλά. Ό,τι έχω κάνει, το έκανα στο σώμα»

Πόπη Μαλλιωτάκη: «Έχω ακούσει πολλά. Ό,τι έχω κάνει, το έκανα στο σώμα»

Τι είπε ο γιος της για τη μητέρα του και τι τηλεοπτικές προτάσεις τους έχουν γίνει;

Η Πόπη Μαλλιωτάκη ντυμένη Αγιοβασιλίνα ήταν καλεσμένη της Κατερίνας Ζαρίφη στην Οδό Ζαρίφη 2 στο Οpen.

Η τραγουδίστρια μίλησε για τις επικρίσεις που δέχεται για την εμφάνισή της ενώ στο πλατό μπήκε και ο γιος της, Βασίλης Λαζαρίδης.

«Τον τελευταίο καιρό έχω ακούσει πολλά αλλά δεν με πειράζει. Εγώ στο πρόσωπό μου πέρα από μεσοθεραπεία και ενέσιμα δεν έχω κάνει τίποτα. Ό,τι έχω κάνει, το έχω κάνει στο σώμα.

Το φοβόμουνα αλλά μια φίλη μου μου έδωσε την ώθηση και μου είπε μια που θα κοιμηθείς μια που θα ξυπνήσεις.

Ανέβηκε πάρα πολύ η ψυχολογία μου. Το ήθελα σαν τρελή από χρόνια αλλά δεν το αποφάσιζα από φόβο. Για μένα το έκανα περισσότερο. Είπα ότι θα νικήσω τον φόβο και βγήκα καινούργια.

Μπικίνι δεν πολυφορούσα. Υπήρχε ένα θεματάκι στην κοιλιά, το διόρθωσα και μετά τα έβγαζα όλα.

Έκανα ραντεβού με το My Style Rocks. Ήταν πολύ θετικοί μαζί μου αλλά δεν με ξαναφωνάξανε. Την κακουχία του Survivor φοβάμαι όχι να μείνω νηστική. Το ότι δεν πλένομαι, τα ζωύφια πάνω μου, να κοιμάμαι στο σανίδι.

Στο J2us θα πήγαινα με τα χίλια, με τον γιο μου. Θα πρωτοτυπούσαμε. Δεν ξέρει να τραγουδάει, θα του μάθαινα.

Ο Βασίλης μου τα πάντα ξέρει για μένα, τα ερωτικά, όλα και με συμβουλεύει. Τον ακούω γιατί ό,τι μου πει πέφτει μέσα. Θέλει πάρα πολύ να ξαναφτιάξω τη ζωή μου. Δεν υπάρχει τίποτα» είπε.

Βασίλης Λαζαρίδης: «Τα παιδιά με κοίταζαν καλύτερα»

Ο γιος της τόνισε ότι δέθηκαν πιο πολύ επειδή τον μεγάλωσε μόνη της. Για την απουσία του πατέρα του από τη ζωή του μετά τη δολοφονία του είπε: «Ήμουν 8 χρονών όταν τον έχασα. Ήταν έντονη η απουσία του. Υπήρχε ένα θέμα με τα media. Υπήρχε πολλή δημοσιότητα συνέχεια, είχε ένταση και όλο αυτό ήταν κουραστικό. Δεν το καταλάβαινα αυτό γιατί ήμουν μικρός. Δυσκολεύτηκα γιατί άλλαξα σχολείο και λίγο τα παιδιά κοιτάζανε περίεργα. Δεν τα έλεγα στη μαμά μου. Ήμουν σε ιδιωτικό και πήγα σε δημόσιο. Στο ιδιωτικό ήμουν καλύτερα με τα παιδιά και μέχρι σήμερα είχα φιλίες».

Όπως αποκάλυψε, τους είχε γίνει πρόταση να κάνουν ριάλιτι τη ζωή τους, έκαναν ραντεβού για το Asia Express ενώ όπως είπε αν πήγαινε με τη μητέρα του στο J2US θα τσακώνονταν ενώ διαφώνησε με την Πόπη Μαλλιωτάκη για τις τραγουδιστικές του ικανότητες.

«Είμαι καλός!» της είπε.