Πόπη Μαλλιωτάκη: «Κανείς δεν θα μου κλείσει το στόμα»
Τηλεόραση

Πόπη Μαλλιωτάκη: «Κανείς δεν θα μου κλείσει το στόμα»

Πόπη Μαλλιωτάκη: «Κανείς δεν θα μου κλείσει το στόμα»

Η απάντηση στον σάλο για το ριάλιτι με τη ζωή της και την αναφορά της στον Μπάμπη Λαζαρίδη

Εντυπωσιακή και με ανανεωμένη εμφάνιση που κόβει την ανάσα πέρασε το κατώφλι της εκπομπής «Super Κατερίνα» η Πόπη Μαλλιωτάκη.

Εντελώς ακομπλεξάριστη μίλησε για τις διορθωτικές επεμβάσεις που έκανε για να νιώσει καλά με σημεία του εαυτού της που ήθελε αποκαλύπτοντας ότι έχει υποβληθεί σε λιποαναρρόφηση και  κοιλιοπλαστική.

Στη συνέχεια με αφορμή τις δηλώσεις της ότι θα ήθελε να κάνει ριάλιτι τη ζωή της και μέσα σε αυτό να φανεί και ένα κομμάτι του γάμου της με τον Μπάμπη Λαζαρίδη απάντησε στις αντιδράσεις που προκλήθηκαν από τη οικογένεια του εκλιπόντα επιχειρηματία.

«Η ζωή είναι δικιά μου, μου ζήτησαν να κάνουν ένα ριάλιτι με τη ζωή μου, επειδή υπήρχε ενδιαφέρον με τον Μπάμπη, με τα βιώμετά μου με το ξεκίνημά μου μέχρι σήμερα. Είπα ότι στη ζωή μου υπήρχε και ο γάμος μου με τον Μπάμπη που είναι και πατέρας του γιου μου. Κανείς δεν θα μου κλείσει το στόμα το τι θα πω εγώ όσο ήμασταν παντρεμένοι με τον σύζυγό μου. Ούτε θα απολογηθώ σε αυτό ούτε θα πάρω την άδεια κανενός. Αυτό θέλω να τους πω».

«Σε τι προσβάλλω τον Μπάμπη; Έχω μιλήσει ποτέ άσχημα για εκείνον; Επειδή προτρέχουν να με καταδικάζουν γι΄αυτό και δεν θέλω να τους απαντήσω καν. Για όλα αυτά που λένε είμαι αδιάφορη».

«Μέχρι πρότινος η μία αδερφή του μου μίλαγε, φυσικά η μητέρα του δεν μπήκε ποτέ στον κόπο να με πάρει ένα τηλέφωνο τον γιο μου».