Πρεμιέρα για τον Χρήστο Φερεντίνο: Πώς έκρινε το Twitter τον «Μονομάχο»;
Τηλεόραση

Πρεμιέρα για τον Χρήστο Φερεντίνο: Πώς έκρινε το Twitter τον «Μονομάχο»;

Πρεμιέρα για τον Χρήστο Φερεντίνο: Πώς έκρινε το Twitter τον «Μονομάχο»;

Ο παρουσιαστής επέστρεψε στον ΣΚΑΪ, εκεί από όπου έκανε τα πρώτα του βήματα

Πρεμιέρα έκανε ο «Μονομάχος» στον ΣΚΑΪ με τον Χρήστο Φερεντίνο να καλωσορίζει τους τηλεθεατές από τη νέα του τηλεοπτική στέγη.

Ύστερα από τη μακρά πορεία του μέσα από τη συχνότητα του Alpha o παρουσιαστής επέστρεψε στο κανάλι από το οποίο έκανε τα πρώτα του βήματα.

«Καλησπέρα σας, καλησπέρα σε όλους. Καλησπέρα στην ομάδα των Μονομάχων. Καλησπέρα στους ανθρώπους του ΣΚΑΪ που μας υποδέχθηκαν με τον καλύτερο τρόπο εδώ στον σταθμό, στο σπίτι τους και πρώην σπίτι μας γιατί από εδώ ξεκίνησα την τηλεοπτική μου διαδρομή πριν από αρκετά χρόνια. 1993, ήταν όλα διαφορετικά βέβαια τότε. Σκεφτείτε ότι τότε έβγαιναν τα κινητά και είχαμε τις λεγόμενες «παντόφλες» ενώ τώρα φτάσαμε στην τεχνητή νοημοσύνη» είπε αρχικά.

Και στη συνέχεια ανέφερε.

«Πολλά αλλάζουν, πολλά όμως παραμένουν ίδια. Παραδείγματος χάρη, εγώ. Κυρίες και κύριοι, ακόμα σε φάση τα παιδία παίζει γι’ αυτό και βρίσκομαι εδώ, Να πω την καλησπέρα μου και στους τηλεθεατές του ΣΚΑΪ γιατί οι τηλεθεατές μας ενδιαφέρουν περισσότερο. Η αγάπη των τηλεθεατών διατηρεί και την αγάπη του σταθμού, είναι αλληλένδετα αυτά όπως καταλαβαίνεται. Εξάλλου έχουμε μια πολύ ωραία σχέση με τους τηλεθεατές χρόνια τώρα. Βήμα βήμα την έχουμε χτίσει και είναι μια σχέση… το τερπνόν μετά του ωφελίμου. Δηλαδή και περνάμε ωραία αλλά ταυτόχρονα και μοιράζουμε χρήμα. Τώρα, προσθέτουμε και γνώση. Βάζουμε μέσα και ένα στοιχείο ακόμα. Άρα θα περνάμε καλά, θα μοιράζουμε χρήμα και θα μαθαίνουμε»

Την ίδια ώρα το Twitter έδειξε ενθουσιασμένο με την άφιξη του νέου τηλεπαιχνιδιού στην απογευματινή ζώνη.

Διαβάστε επίσης

«Μονομάχος»: Εκατό αντίπαλοι και ένα μεγάλο έπαθλο έως 100.000€