2ο Mykonos Running Festival από 22 έως 24 Σεπτεμβρίου
Πρωινές εκπομπές

2ο Mykonos Running Festival από 22 έως 24 Σεπτεμβρίου

2ο Mykonos Running Festival από 22 έως 24 Σεπτεμβρίου

Όσα είπε ο δήμαρχος Μυκόνου στο «Καλοκάιρι #Yes»

Ένα τριήμερο γεμάτο… τρέξιμο στη Μύκονο, με τον αγώνα 2ο Mykonos Running Festival να έχει τραβήξει τα βλέμματα όλων.

Ο Δήμαρχος της Μυκόνου, Κωνσταντίνος Κούκας μίλησε στην εκπομπή «Καλοκαίρι #Yes» για αυτό το μεγάλο αθλητικό γεγονός.

«Η Μύκονος έχει έναν μέσο όρο ηλικίας 35 έτη και οι μόνιμοι κάτοικοι και οι επισκέπτες, έχουν μέσο όρο ηλικίας χαμηλό. Στη Μύκονο, περπατώντας στους δρόμους αντιλαμβάνεσαι ότι η πλειοψηφία του κόσμου είναι νέοι και αυτό κάνει τη χρήση των social media ακόμα πιο επιτακτική.

Η Μύκονος ξέρετε δεν είναι ένα οποιοδήποτε νησί, είναι η βιτρίνα του ελληνικού τουρισμού. Απ΄τη Μύκονο, η καλή ή η κακή είδηση θα συμπαρασύρει την Ελλάδα, επομένως νησιά σαν τη Μύκονο και τη Σαντορίνη, πρέπει να τα προστατεύουμε. Η Μύκονος όλα αυτά τα χρόνια, περίπου 100, φροντίζει να διαφημίζει όλη την Ελλάδα. Στο εξωτερικό, μπορεί το νησί μας να είναι πιο γνωστό κι από την ίδια τη χώρα», είπε αρχικά ο δήμαρχος.

«Από τις 22 μέχρι τις 24 Σεπτέμβρη, διοργανώνουμε το 2ο Mykonos Running Festival. Στη λογική της επιμήκυνσης της τουριστικής περιόδου και τον Σεπτέμβρη και τον Οκτώβρη, ο δήμος έχει πλούσιο πρόγραμμα πολιτιστικών και αθλητικών δραστηριοτήτων. Θα γίνει ένας διεθνής ημιμαραθώνιος, δεν θα είναι μόνο το δρομικό γεγονός, πλαισώνεται από γαστρονομικά γεγονότα, από πολιτιστικά γεγονότα, συναυλίες, συνέδριο για τουρισμό και αθλητισμό. Είναι η δεύτερη χρονιά που το κάνουμε και σας καλώ να συμμετέχετε», εξήγησε ο Κωνσταντίνος Κουκάς.

«Είναι ένα πάρτι στη Μύκονο αλλά με άλλες ώρες από αυτές που νομίζουμε για τα πάρτι στη Μύκονο», κατέληξε ο δήμαρχος Μυκόνου.