Αδελφοί Διονυσίου: «Ο Αντώνης Ρέμος μεγάλωσε με τον Στράτο, ήταν ο δάσκαλός του, ακουστικά. Είχε φωτογραφία του πατέρα μου στο δωμάτιό του»
Πρωινές εκπομπές

Αδελφοί Διονυσίου: «Ο Αντώνης Ρέμος μεγάλωσε με τον Στράτο, ήταν ο δάσκαλός του, ακουστικά. Είχε φωτογραφία του πατέρα μου στο δωμάτιό του»

Αδελφοί Διονυσίου: «Ο Αντώνης Ρέμος μεγάλωσε με τον Στράτο, ήταν ο δάσκαλός του, ακουστικά. Είχε φωτογραφία του πατέρα μου στο δωμάτιό του»

Η σπάνια κοινή συνέντευξη των τριών γιων του αξεχαστου Στράτου με αφορμή τις συναυλίες προς τιμήν του

Οι αδελφοί Διονυσίου, Άγγελος, Στέλιος και Διαμαντής, μίλησαν στον Κώστα Τσουρό και το «MEGA Καλημέρα» από το πατρικό τους σπίτι με αφορμή το αφιέρωμά τους στον πατέρα τους, Στράτο στο Παλλάς και μάλιστα ανήμερα της επετείου του θανάτου του.

«Σε αυτό το σπίτι μας έρχονται στιγμές από την παιδική μας ηλικία. Κάθε ήχος έχει και μια ιστορία. Τον ντρεπόμουν πολύ τον πατέρα μας, δεν μπορούσα να του ζητήσω ούτε λεφτά, έβαζα την μητέρα μας. Μιλούσα στον πατέρα μου στον πληθυντικό, γιατί έτσι αισθανόμουν, δεν μου το επέβαλλε εκείνος. Συνυπήρχαμε στον χώρο του τραγουδιού με τον πατέρα μου για 10 χρόνια», ανέφερε αρχικά ο Άγγελος.

«Τόση μεγάλη αγάπη για το τραγούδι, όση είχε ο πατέρας μου, δεν έχω ξανασυναντήσει. Όταν έβγαινε στην πίστα, ήταν αφοσιωμένος εκεί. Ο πατέρας μας είχε συγκεκριμένη “ιεροτελεστία” για να βγει να τραγουδήσει. Αν πήγαινες στην πίστα και έριχνες λουλούδια στο κεφάλι του πατέρα μου, μπορεί και να σε σκότωνε», συμπλήρωσε.

Ο Στέλιος Διονυσίου αναφέρθηκε στις παιδικές του αναμνήσεις, αλλά και στην σχέση του με τον πατέρα του.

«Γεννήθηκα σε αυτό το σπίτι και επέστρεψα εδώ στο πατρικό μου, όταν χώρισα με την πρώην γυναίκα μου. Το πατρικό σπίτι είναι η “φωλίτσα σου”.

Το γεγονός ότι ο Άγγελος κατάφερε να κάνει μεγάλη επιτυχία παράλληλα με τον πατέρα μας ήταν παγκόσμια πρωτοτυπία», είπε ο τραγουδιστής.

Στη συνέχεια αποκάλυψε ότι «τη λακ που φορούσε ο πατέρας μου στα μαλλιά, όταν την μυρίζω σήμερα, παθαίνω σοκ, αναστατώνομαι! Έμαθα ότι ο Διαμαντής τραγουδάει επαγγελματικά από περιοδικό… δεν είχα ακούσει ούτε τη φωνή του. Έπαθα σοκ. Η μητέρα μας με σύζυγο τον Στράτο, δεν ήταν και ο πιο φρόνιμος πατέρας του κόσμου, το ότι μεγάλωσε 4 παιδιά, τα λέει όλα. Φυσιογνωμικά πιο πολύ στον πατέρα μας, μοιάζει ο Διαμαντής. Όλοι έχουμε πάρει λίγο από τον πατέρα μας, τα μεγάλα αυτιά, τη μύτη».

«Η μάνα μας είναι βράχος. Αυτές οι γυναίκες βγαίνουν κάθε 1000 χρόνια», σχολίασε ο Άγγελος Διονυσίου.

Ο βενιαμίν, Διαμαντής Διονυσίου ανέφερε για τον πατέρα του πως,  όταν κοιμόταν μιλούσαμε ψιθυριστά, το σπίτι ήταν “εκκλησία”».

«Πήρα το οκ από τα αδέλφια μου να βγω στο τραγούδι, δεν πρόλαβα να το ζητήσω από τον πατέρα μας. Ξεκίνησα μαθήματα φωνητικής κρυφά, τα αδέλφια μου έμαθαν από αλλού ότι τραγουδάω επαγγελματικά», δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Ντρεπόμουν να πω στα αδέλφια μου ότι τραγουδάω γιατί ήθελα να είμαι κάλος, γι’ αυτό πήγα και έκανα μαθήματα. Είδα τον πατέρα μας στον ύπνο μου όταν ξεκινούσα το τραγούδι σαν να μου έλεγε “προχώρα”. Πήγα Αμερική για έναν μήνα για δουλειά και έκατσα 9 χρόνια. Παντρεύτηκα εκεί και χώρισα», συμπλήρωσε ο Διαμαντής Διονυσίου.

«Ο Αντώνης Ρέμος μεγάλωσε με τον Στράτο, ήταν ο δάσκαλός του, ακουστικά. Μου έχει δείξει μια φωτογραφία του πατέρα μου που την είχε στο δωμάτιό του και ήθελε να μου τη δώσει», αποκάλυψε ο Άγγελος Διονυσίου.