Αφροδίτη Γεροκωνσταντή: «Μου έγραψε “Πόσο θα φας; Θα πεθάνεις”»
Πρωινές εκπομπές

Αφροδίτη Γεροκωνσταντή: «Μου έγραψε “Πόσο θα φας; Θα πεθάνεις”»

Αφροδίτη Γεροκωνσταντή: «Μου έγραψε “Πόσο θα φας; Θα πεθάνεις”»

Πώς αντιμετωπίζει τα αρνητικά σχόλια;

Στην κάμερα της εκπομπής «Καλοκαίρι #YES» μίλησε η Αφροδίτη Γεροκωνσταντή (Didi) και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα αρνητικά σχόλια που δέχεται.

Η πρώην παίκτρια του J2US μοιράζεται κάποια σχόλια που δέχεται στον λογαριασμό της στο TikTok αλλά και τις πληρωμένες απαντήσεις της.

Ωστόσο, πώς το βλέπει η ίδια; Πώς το αντιμετωπίζει;

«Ο κόσμος είναι full τοξικός στα social media. Είναι πολύ λιγότερο το ποσοστό που θα σε πετύχει στον δρόμο και θα σου πει α είσαι χάλια. Πρέπει να είναι θρασύς ο άλλος. Στα social είναι πιο εύκολο γιατί νομίζεις ότι κρύβεσαι πίσω από την οθόνη και δεν θα σε βρει κανείς.

Αυτό είναι ακόμα πιο άρρωστο κι έχουμε γεμίσει με τοξικούς ανθρώπους κι έχουν άποψη για τα πάντα. Η άλλη σου λέει έλεος που θεωρείσαι εσύ πρότυπο. Ντροπή πόσο θα φας, θα σκάσεις, θα πεθάνεις. Πήρες όλη την ώρα για να το γράψεις; Είναι δομημένο, είχε μια σκέψη αυτή η κυρία.

Δεν καταλαβαίνω ποιος με είπε πρότυπο; Για ποιο λόγο το φαϊ που τρώω εγώ επηρεάζει αυτήν; Τι άγχος είναι αυτό που την διακατέχει;

Σε αυτό μπορεί να απαντήσω και να πω αγάπη μου να σε βοηθήσουμε. Ποιο είναι το πρόβλημα να το λύσουμε. Θα απαντήσω και σε καμία τρέλα α ένας ελέφαντας. Διάλεξε όρκα ή ιπποπόταμος;».