Αφροδίτη Γραμμέλη: «Διαφωνώ με Λιάγκα – Βαρέθηκα να είμαι σε μια τηλεόραση που ο παρουσιαστής είναι ο αυτοκράτορας»
Πρωινές εκπομπές

Αφροδίτη Γραμμέλη: «Διαφωνώ με Λιάγκα – Βαρέθηκα να είμαι σε μια τηλεόραση που ο παρουσιαστής είναι ο αυτοκράτορας»

Αφροδίτη Γραμμέλη: «Διαφωνώ με Λιάγκα – Βαρέθηκα να είμαι σε μια τηλεόραση που ο παρουσιαστής είναι ο αυτοκράτορας»

Η δημοσιογράφος πήρε θέση για τα είπε ο παρουσιαστής

Τα όσα είπε ο Γιώργος Λιάγκας για το «ελάφι που μιλάει», σχολίασαν στην εκπομπή «Mega Καλημέρα», με την Αφροδίτη Γραμμέλη να να εκφράζει την έντονη διαφωνία της με τον παρουσιαστή του «Πρωινού».

Η Ελεονώρα Μελέτη αρχικά ρώτησε: «Εγώ θα ξεκινήσω με την απορία μου, ποιο είναι το ελάφι;».

«Το ελάφι, αν τα βάλουμε κάτω, θα πρέπει να είναι ή η Δούκισσα Νομικού που αποχώρησε πρώτη πέρυσι, ή η Μαρία Κορινθίου. Θα μπορούσε κάποιος να πει ότι ο Γιώργος Λιάγκας μιλά γενικά για την τηλεόραση. Αλλά, μιλάει ο Λιάγκας για την Καινούργιου και τον Λεμπιδάκη ή για τον Βασίλη Νομικό με τη Φαίη Σκορδά; Νομίζω ότι λέει για τις δυο κυρίες» απάντησε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης.

«Λέει όμως ότι θέλει να σταματήσει να μιλάει το ελάφι, να καταλάβει και να σταματήσει να μιλάει. Άρα, το ελάφι μιλάει», είπε η Ελεονώρα Μελέτη.

«Επειδή χθες είχαμε και τον Γιάννη Αϊβάζη μπορεί να έγινε γι’ αυτό. Ο μοναδικός άνθρωπος που έχει βγει προς τα έξω, έχει μιλήσει και έχει δώσει απαντήσεις και έχει πει, χωρίς να έχει πει κιόλας, είναι η Μαρία Κορινθίου… Μερικές φορές ίσως έχει δώσει παραπάνω δικαιώματα από όσα θα έπρεπε…», πρόσθεσε η Φλορίντα Πετρουτσέλι.,

Από την πλευρά της, η Αφροδίτη Γραμμέλη εξέδρασε έντονα τη διαφωνία της με τον Γιώργο Λιάγκα.

«Εγώ διαφωνώ σε όλα με τον Γιώργο Λιάγκα. Βαρέθηκα να είμαι σε μια τηλεόραση που ο παρουσιαστής είναι ο αυτοκράτορας. Τι είμαστε εμείς; Δεν είμαστε επαγγελματίες; Δεν είμαστε δημοσιογράφοι, εργαζόμενοι, δε φτύνουμε αίμα; Είναι δυνατόν ο Γιώργος να εμφανίζεται ότι επιλέγει ποιους θα έχει και ποιους όχι; Που είναι τα κανάλια; Εγώ από το κανάλι έχω προσληφθεί. Ο Γιώργος εμφανίζεται εδώ ως ο άνθρωπος που λύνει και δένει σε μια εκπομπή.

Δεν υπάρχει σταθμός, ο Γιώργος αποφασίζει. Επίσης, ποιος μου λέει εμένα ότι όταν μια εκπομπή δεν πάει καλά, δε φταίει ο παρουσιαστής; Εγώ δεν έχω δει ποτέ να μένει μια ομάδα και να φεύγει ο παρουσιαστής. Μια ζωή δεν αλλάζουν οι άνθρωποι δίπλα στους παρουσιαστές; Μια ζωή δε χρεώνονται οι άνθρωποι δίπλα τις αποτυχίες;» είπε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος

«Έχει δίκιο η Αφροδίτη…» ανέφερε η Ελεονώρα Μελέτη.

Διαβάστε ακόμα

Αφροδίτη Γραμμέλη: «Δεν πρόκειται να σχολιάσω τίποτα που αφορά την εκπομπή και τον σταθμό»