Αφροδίτη Γραμμέλη: «Έχω υπάρξει σε κακοποιητική σχέση»
Πρωινές εκπομπές

Αφροδίτη Γραμμέλη: «Έχω υπάρξει σε κακοποιητική σχέση»

Αφροδίτη Γραμμέλη: «Έχω υπάρξει σε κακοποιητική σχέση»

Όσα αποκάλυψε στο «Πρωινό μας»

Τα όσα είπε η Άννα Μαρία Βέλλη για την κακοποίησή, την κακοποιητική σχέση της ζωή της και τον ξυλοδαρμό που υπέστη, στάθηκαν αφορμή για την Αφροδίτη Γραμμέλη, η οποία ταυτίστηκε με τα λόγια της και εξομολογήθηκε μια δική της άσχημη ιστορία.

Η δημοσιογράφος, εμφανώς επηρεασμένη από τα όσα άκουσε, αποκάλυψε στο «Πρωινό μας», ότι έχει βρεθεί κι εκείνη σε κακοποιητική σχέση και έδωσε τη συμβουλή της στα κορίτσια και τις γυναίκες που βρίσκονται σε παρόμοιες καταστάσεις.

«Τα λέτε όλα πολύ θεωρητικά, σας το λεω εγώ από προσωπική εμπειρία. Έχω υπάρξει σε κακοποιητική σχέση, όχι με χειροδικία. Ταυτίστηκα μαζί της γιατί περιέγραψε ένα μεγάλο χρονικό διάστημα. Αργείς πολύ να φύγεις από αυτό κι αυτό είναι το μεγαλύτερο λάθος. Ότι δικαιολογείς στην αρχή. Και τα ψαξίματα του κινητού και τα βρισίδια και τις απειλές και τις προσβολές. Πρέπει να φεύγουμε αμέσως. Αυτό για εμένα είναι το βασικό μήνυμα. Αμέσως κορίτσια. Δεν υπάρχει δικαιολογία, αν το κάνει μία, θα το κάνει και δεύτερη και χειρότερα», είπε η Αφροδίτη Γραμμέλη.