Αφροδίτη Γραμμέλη: «Η κ. Κοντογεώργη δεν έκανε καλές συνεντεύξεις – Έλεγα “Παναγία μου”»
Πρωινές εκπομπές

Αφροδίτη Γραμμέλη: «Η κ. Κοντογεώργη δεν έκανε καλές συνεντεύξεις – Έλεγα “Παναγία μου”»

Αφροδίτη Γραμμέλη: «Η κ. Κοντογεώργη δεν έκανε καλές συνεντεύξεις – Έλεγα “Παναγία μου”»

Το σχόλιο της δημοσιογράφουυ και η ατάκα της Ελεονώρας Μελέτη

Συζήτηση ξεσήκωσαν οι δηλώσεις της Νάντιας Κοντογεώργη, η οποία τόνισε ότι η ΕΡΤ κάνει καλά που επιλέγει ηθοποιούς για την παρουσίαση των εκπομπών της.

Η Αφροδίτη Γραμμέλη, ακούγοντας τα όσα είπε η ηθοποιός πήρε θέση και μίλησε έξω από τα δόντια, δείχνοντας ξεκάθαρα τη διαφωνία της και κάνοντας μάλιστα κριτική στην Νάντια Κοντογεώργη, όταν εκείνη είχε αναλάβει εκπομπή την κρατική τηλεόραση.

«Εγώ που είμαι δημοσιογράφος δεν θα πάω να παίξω την Οφηλία, ούτε την Κλυταιμνήστρα. Κανείς δεν μπορεί να εμποδίσει την Νάντια Κοντογεεώργη να κάνει την προσπάθειά της, όλοι δοκιμάζονται και όλοι έχουν ευκαιρίες. Η κυρία Κοντογεώργη και στις δύο περιπτώσεις που δοκιμάστηκε, επειδή ο κεντρικός άξονας ήταν η συνέντευξη, δεν έκανε καλές συνεντεύξεις.

Επειδή ήταν ηθοποιός έκλεισε τη συνέντευξη –γιατί την έχω παρακολουθήσει- στα του χώρου της, με αποτέλεσμα εγώ ως τηλεθεάτρια να λέω “τώρα τι λένε αυτοί οι δύο; Δεν με αφορά αυτό το πράγμα”. Θυμάμαι ένα πιάνο με ένα τσουρέκι στο στούντιο της ΕΡΤ, την κυρία Κοντογεώργη πιο πέρα, μια εκπομπή που έλεγα “Παναγιά μου, πρέπει να έχει γυριστεί το 1971”», είπε χαρακτηριστικά η Αφροδίτη Γραμμέλη.

Από την πλευρά της και με διάθεση για χιούμορ, η Ελεονώρα Μελέτη τόνισε: «Αν συνεχίσει αυτό το φαινόμενο με τους ηθοποιούς που γίνονται παρουσιαστές, θα πάρω τον παραγωγό – σύζυγο και θα του πω ότι θέλω μια ομάδα με δημοσιογράφους να ανεβάσουμε μια παράσταση».

Διαβάστε ακόμα

Νάντια Κοντογιώργη: «Πολύ καλά κάνει η ΕΡΤ και επιλεγεί ηθοποιούς στις εκπομπές της»